AMSS IZDAO UPOZORENJE VOZAČIMA: Loši uslovi za VOŽNJU, ne izlazite bez ZIMSKE opreme!
Magla, Foto: Beta/Dragan Gojić

stanje na putevima

AMSS IZDAO UPOZORENJE VOZAČIMA: Loši uslovi za VOŽNJU, ne izlazite bez ZIMSKE opreme!

Na snazi su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na putevima na teritoriji Mionice preko Divčibara, Valjeva i Poćute preko Debelog Brda, Jošaničke Banje preko Kopaonika

Objavljeno:

Na putevima u Srbiji magla i niska oblačnost smanjuju vidljivost na pojedinim deonicama na oko 100 metara, a vožnju otežava i poledica, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

U planinskim predelima zbog snega obavezna je zimska oprema, ali je zbog poledice oprez potreban i u drugim krajevima, posebno na mostovima, nadvožnjacima i prevojima.

Snega ima na teritoriji Surdulice, Vladičinog Hana, Valjeva, Mionice, Kruševca, Zaječara, Vranja, Zaječara, Kruševca, Novog Pazara, Požege, Mačve i Kolubare i u planinskim predelima.

1 / 4 Foto: Printscreen/Naxikamere

Na snazi su zabrane za šlepere i kamione s prikolicom na putevima na teritoriji Mionice preko Divčibara, Valjeva i Poćute preko Debelog Brda, Jošaničke Banje preko Kopaonika.

Zbog izmena u režimu saobraćaja na deonicama na kojima su u toku radovi takođe je potreban oprez, dodao je AMSS u saopštenju.

Na graničnim prelazima nema zadržavanja, osim na teretnim terminalima na Batrovcima, Šidu i Horgošu gde kamioni čekaju na izlaz iz zemlje oko tri sata, a na Kelebiji oko dva sata.

(Espreso / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.