OGLASIO SE OTAC UČENIKA IZ TRSTENIKA NAKON NAPUŠTANJA BOLNICE: "Ništa nije isto”
Profesorka koju su maltretirali đaci, Foto: Prinstscreen/Twitter

NA LEČENJU PROVEO NEKOLIKO DANA

OGLASIO SE OTAC UČENIKA IZ TRSTENIKA NAKON NAPUŠTANJA BOLNICE: "Ništa nije isto”

Vladan je ranije rekao da je tinejdžer imao veoma teško detinjstvo, kao i da u kući ima osmoro dece

Objavljeno:

Učenik N.Ž. (17) koji je izmakao stolicu profesorki engleskog jezika u Tehničkoj školi u Trsteniku napustio je Univerzitetsko-klinički centar Niš, nakon što je u njemu na lečenju proveo nekoliko dana posle pokušaja samoubistva.

Kako je njegov otac Vladan rekao ovu odluku je doneo iz ličnih razloga jer je hteo da se dete vrati kući, jer kako navodi, nije mogao da ga posećuje.

– Ono što je najbitnije je da je moj sin živ i zdrav došao kući. Ovo što se desilo je strašno, ne daj bože nikom. On je došao kući i ide na kontrole. Dovodim njegove prijatelje kako bi se malo aktivirao i pričao. Malo mu je lakše sada, oporavlja se. Njega je ova situacija mnogo pogodila, čak i ne smemo da je spomenemo u kući – naveo je otac učenika iz Trstenika.

Trstenik, Profesorka, Nasilje
foto: Printscreen, Društvene mreže

Vladan je ranije rekao da je tinejdžer imao veoma teško detinjstvo, kao i da u kući ima osmoro dece. Prema rečima oca, majka im je poginula u saobraćajnoj nesreći, a nakon toga učenik je doživeo veliki stres.

– On je video kovčeg i unutra telo svoje majke. Nakon toga više ništa nije bilo isto – navodi on.

Učenik je pre nekoliko dana pokušao da izvrši samoubistvo nakon što je video fotografiju o potencijalnim kaznama koje čekaju počinioce nasilja nad profesorkom M.S. Kako je Vladan tada opisao, naprasno je ustao i otrčao u dvorište gde je pokušao da se obesi konopcem o drvo. Na sreću, hitna pomoć i policija stigli su na vreme, te je maloletnik spasen, piše Telegraf.rs

– Sedeli smo, gledali televizor, a on je video neku preteću fotografiju o kaznama. Tada je počeo da plače, bacio telefon i krenuo je da trči, tu ima neki jarak on je preskočio i otišao. Samo se okrenuo i rekao mi: “Više se ne vidimo, ja ne mogu ovaj pritisak da izdržim” – navodi otac dečaka.

Dodaje da je konopac bio toliko stegnut da može samo da zahvali policajcu što je stigao na vreme i sprečio tragediju.

Podsetimo, nakon što se snimak nasilja nad profesorkom M.S. raširio internetom N.Ž. se sam ispisao iz škole, dok su druga dva učenika isključena odlukom nastavničkog veća.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.