OTAC OTKRIO U KAKVOM JE STANJU DEČAK KOJI JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Rekli su mu samo JEDNO
Foto: Printscreen, Društvene mreže

ISPRIČAO

OTAC OTKRIO U KAKVOM JE STANJU DEČAK KOJI JE POKUŠAO DA SE UBIJE: Rekli su mu samo JEDNO

Kako dečakov otac Vladan kaže, niko mu o stanju sina nije dao bilo kakve podatke, ali je njegova pravnica dobila informaciju da će dečak preživeti

Objavljeno: 23:33h

Otac dečaka iz Trstenika koji je pokušao da se ubije otkrio je da je njegov sin N.Ž. (17) živ i da se i dalje nalazi u bolnici u Kruševcu.

Kako dečakov otac Vladan kaže, niko mu o stanju sina nije dao bilo kakve podatke, ali je njegova pravnica dobila informaciju da će dečak preživeti.

- Moja pravnica je zvala bolnicu u Nišu i rekli su da će dete da preživi i od tada sam se ja malo smirio - rekao je Vladan za Telegraf.rs.

On ističe da mu je sada najbitnije da njegov sin bude dobro i da ga puste iz bolnice.

Vladan dodaje da je maloletnik imao psihičkih problema i da se lečio pre, i u trenutku incidenta.

- Imao je psihičke probleme od smrti majke i lečio se. Nikad nije pravio ništa do sad. Bio je vrlo dobar đak u školi. U problematičnom trenutku dete se lečilo, kao i pre toga. Pre odluke o isključenju iz škole doneo sam medicinsku dokumentaciju da se dete leči i da ne prave nagle poteze - rekao je Vladan.

Nastavnica, Trstenik
foto: Društvene mreže

Podsećamo, otac maloletnika (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.