"ŠVAJCARCI IMAJU 21 ALBANSKOG VRAČA, NAŠI TREBA DA NOSE CRVENE GAĆE": Šaman Neđo nam je otkrio SVE TAJNE Mundijala!
Neđo Dražić, Foto: EPA/Laurent Gillieron, Starsport©, EPA-EFE/Neil Hall

magija u fudbalu

"ŠVAJCARCI IMAJU 21 ALBANSKOG VRAČA, NAŠI TREBA DA NOSE CRVENE GAĆE": Šaman Neđo nam je otkrio SVE TAJNE Mundijala!

Ima li na terenu u Kataru samo fudbalske magije ili nečeg višeg, pitali smo parapsihologa, belog maga i šamana Nedeljka Neđu Dražića

Objavljeno:

Nakon poraza od Brazila, sa velikom pažnjom javnosti propraćen je meč reprezentacije Srbije sa Kamerunom.

Na početku utakmice naši igrači su gubili 1:0, da bi kraj prvog poluvremena ispratili sa dva gola prednosti. I taman kada se cela nacija ponadala ubedljivoj pobedi, igrači Kameruna su stigli do izjednačenja (3:3)...

Ipak, sve to je pomalo palo u zaborav kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimci više nego zanimljivih navijača koji su izgledom i ritualima neodoljivo podsećali na vračeve i šamane.

Na tribinama stadiona u Dohi najviše pažnje dobio je navijač koji je uz sebe imao raznorazne rekvizite koje je često koristio tokom meča.

Mnogi su se zapitali da li je on zaslužan za ekspresni povratak i dominaciju igrača Kameruna u drugom poluvremenu. Osim njega, kamera je snimila i ženu koja je se sa šarenom perikom u dresu reprezentacije "bečila" sa tribina.

I njeni pokreti korisnike Tik Toka, mreže na kojoj je objavljen video, podsetili su na bacanje čini na fudbalere.

Ima li na terenu u Kataru samo fudbalske magije ili nečeg višeg, pitali smo parapsihologa, belog maga i šamana Nedeljka Neđu Dražića.

I sam je, kako kaže, prisustvovao brojnim utakmicama širom sveta i svojom energijom pomagao igračima da pobede. Čak je, kako tvrdi, pomogao Crvenoj zvezdi da stigne do finala u Bariju i osvoji kup.

Da se nije bez razloga podigla prašina zbog neobičnih navijača Kameruna i da je ovaj Mundijal drugačiji od drugih, odmah nam je potvrdio naš sagovornik.

- Katar je islamska zemlja, duhovna zemlja, ja ih poznajem, živeo sam s njima. Ovo je sve za njih nešto novo. Njihov narod se moli u džamijama, ali vračevi idu oko džamija. Tamo se ne sme koristiti magija, ali se mogu krivično teretiti samo lokalci. Svo prisustvo negativne energije će se odraziti na Katar, istakao je šaman Neđo za Espreso.

Nedeljko Dražić
Nedeljko Dražićfoto: Printscreen/youtube/Jutarnji Program TV Happy

Neđo napominje da je Katar trenutno pun vračeva i šamana iz raznih delova sveta i da se njihove energije konstantno ukrštaju. Angažovanje šamana u sportu, kaže, ustaljena je praksa jer oni pomažu igračima da savladaju strah i negativnu energiju.

- Svaka država je na Svetsko prvenstvo ponela svoju tradiciju uz koju ide i energija. Svašta je prisutno u Kataru sada. Puno je tamo vračeva i magije. Svi imaju vračeve koji su timski organizovani. Znate, svaki fudbalski klub je država u državi. Fudbalski klubovi i reprezentacije imaju svoje sugestologe, parapsihologe. Oni im služe da otklone strah i neizvesnost kod igrača, ističe sagovornik i dodaje:

- Svi vračevi su još ranije došli u Katar i sve organizovali. Magija se sada tamo sprovodi kroz fotografije, lične stvari, ima i igala, odnosno vudu magije. Vračevi prvo udaraju na golmane. Sada, pošto ne mogu da dođu lako do terena jer je dobro obezbeđen u Kataru, oni koriste priliku da po hotelima sprovode magiju. Deset miliona dolara je cena vrača. Šta mislite, koliko vračeva su angažovale tek kladionice? Velike su pare u igri, kaže Neđo za Espreso.

Objasnio nam je i kako čini mogu da se odraze na fudbalere.

- Magija se sprovodi tako što se udari na hormone. Svaki igrač poprimi negativnu energiju i postane impotentan zbog magije, pojašnjava on.

Rekao je i da će nakon Svetskog prvenstva u Kataru ostati velika količina negativne energije koja će morati dugo da se čisti. I sam je, kako kaže, to radio po pozivu 2010. godine kada je išao u Južnu Afriku nakon Mundijala.

Sobe fudbalera pune duhova?

Neđo otkriva i da su se pojavili duhovi u hotelima gde su smeštene reprezentacije i da se to do sada nije dešavalo na Mundijalima.

- Nikad se nije desilo da se dozivaju duhovi u hotelima. Sada su se pojavili u sobama igrača, to su mi rekli iz Zulu plemena pošto s njima imam kontakt, kaže sagovornik.

Na naše pitanje da li su se duhovi pojavili i u sobama srpskih igrača, Neđo je rekao da ne sme da otkriva.

Srpski reprezentativci izgubili od Brazila zbog magije?

Neđo kaže da je prva utakmica za srpske reprezentativce u Kataru bila presudna, jer su vračevi iz Brazila energijom i još nekim trikovima usporili naše fudbalere. Posledice su se, kako napominje, osetile i u meču sa Kamerunom.

- Brazilski vračevi su uz pomoć magije usporili srpske igrače. Ono što su oni uradili našim igračima i kako su ih onesposobili, ja nikad nisam nikome uradio. Srbija je trebalo da dobije Kamerun, ali su naši igrači bili usporeni u svemu posle Brazila. Ja sam pokušao da im pošaljem energiju. Brazil ne bi pobedio Švajacarsku da se ja nisam upleo, kaže beli mag Dražić.

Srbija-Kamerun
Srbija-Kamerunfoto: EPA-EFE/ALI HAIDER, EPA-EFE/LAURENT GILLIERON SWITZERLAND OUT, Starsport

"Crvene gaće protiv uroka"

Nedeljko Dražić je otkrio šta treba da nose naši fudbaleri kako bi se izborili sa negativnom energijom i urocima.

- Naši igrači treba da imaju crvene gaće, a ne majice. Treba da nose čarape, a žene njihove da nose ogledalca u kojima će držati svoju i njihovu sliku.

Prognoza za večerašnju utakmicu

Svetsko prvenstvo u Kataru bliži se kraju kada je reč o grupnoj fazi takmičenja. Srbiju večeras čeka meč odluke, a odlučujuću utakmicu igraju protiv Švajcarske.

Pitali smo ovog šamana kakve su prognoze i hoće li naša reprezentacija upisati pobedu.

- Nećemo pobediti Švajcarce, oni su sada osposobljeni i imaju više energije. Daj Bože da pobedimo, ja bih voleo, rekao je Neđo i dodao:

- Švajcarci su uzeli 21 vrača. Oni imaju albanske vračeve, rekao je Nedeljko Dražić za Espreso i otkrio da u Katar putuje direktno na finale Svetskog prvenstva.

Hoće li se obistiniti prognoza srpskog belog maga i da li će se naši igrači izboriti sa svim silama na terenu i van njega, ostaje da vidimo.

Podsetimo, tri boda za plasman u osminu finala reprezentacija Srbije večeras juri u 20 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.