IVAN SE SRUŠIO NA ULICI I PREMINUO, A VAPAJ NJEGOVE BAKE UJEDINIO JE SRBIJU: Sada joj je ponovo potrebna POMOĆ
Ivan S., Foto: Društvene mreže

tuga

IVAN SE SRUŠIO NA ULICI I PREMINUO, A VAPAJ NJEGOVE BAKE UJEDINIO JE SRBIJU: Sada joj je ponovo potrebna POMOĆ

Živim jako teško, hvala svima koji su mi pomogli da sahranimo Ivana

Objavljeno:

Iznenadna smrt mladog Ivana S. (32), koji se samo srušio na ulici, potresla je Borču, a potom je usledila još jedna tužna vest - mladićevo telo ostavljeno je celih nedelju dana u kapeli, jer porodica nije imala novca da ga sahrani. Njegova baka Milica Andrić (83), koju je on zvao Beka, skrhana je bolom.

Podsetimo, u naseljima na levoj obali Dunava bila je pokrenuta akcija prikupljanja novca za njegovu sahranu. Nakon sedam dana, građani su skupili sredstva i Ivan je sahranjen na groblju Mali Zbeg u Borči.

Ivan S.
Ivan S.foto: Društvene mreže

- Ivan, to je moje dete i ne znam šta da kažem. Najžalije mi je jer ne znam kako je preminuo, ne sećam se ni ko mi je javio da je preminuo. Njemu je i otac preminuo, lečio se dosta dugo - počinje kroz suze baka Milica.

Od momenta kada je Ivan izgubio oca, a Milica sina, sve je krenulo nizbrdo. Imali su velikih porodičnih problema, priča dalje Milica. Veče pre nego što je zauvek otišao, Ivan je posetio svoju Beku.

- Bio je kod mene uveče, prvo je posetio strica i brata, pa je došao kod mene. Rekao mi je da je jako umoran, da samo želi da odmori. Pitala sam ga da mu skuvam pasulj, ali nije želeo. Samo je rekao da ide da se odmori i da sredi kuću, jer kako mi je rekao, bio je haos. Tada sam ga poslednji put videla - priča drhtavim glasom Milica.

- Živim jako teško, hvala svima koji su mi pomogli da sahranimo Ivana. On je samo pao, našli su ga neki momci na ulici, ne znam od čega je umro. Ali mukama nije kraj, ja ne znam kako živim. Imam penziju 20.000 nemam drva za zimu, i potrebna su mi tri metra da se ogrejem, ako neko može da pomogne, ja bih mu bila zahvalna.

Milicu život nije mazio, nakon sina kojeg je izgubila, ostala je i bez voljenog unuka. Kako kaže, ne zna kako će dalje ali mora da neđe snagu u svom bolu, sa kojim leže i ustaje.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.