IZAŠLA JE VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND: U subotu nas čeka IZNENAĐENJE, a u nedelju opet "HLADAN TUŠ"!
Kiša, ilusstracija, Foto: Beta

stigla jesen

IZAŠLA JE VREMENSKA PROGNOZA ZA VIKEND: U subotu nas čeka IZNENAĐENJE, a u nedelju opet "HLADAN TUŠ"!

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 7°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije

Objavljeno:

Srbija: U sredu pretežno oblačno sa povremenom kišom, češćom u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Temperatura tokom dana u padu na severu i zapadu Srbije gde će jutro biti toplije od večernjih sati. Košava će ujutru početi da slabi u košavskom području, a popodne vetar skreće sa jugoistočnog na zapadni i severozapadni smer. Na jugu Srbije vetar južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 7°C na severu Vojvodine do 14°C na jugu Srbije. Uveče povremena kiša.

Beograd: U sredu pretežno oblačno sa povremenom kišom. Ujutru pojačan jugoistočni vetar koji brzo slabi toku prepodneva i zatim slab severozapadni vetar od sredine dana. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 8°C, a maksimalna do 10°C, a uveče minimalna 5°C. Uveče povremena kiša.

kisa
foto: Vladimir Sporčić

Niš: U sredu pretežno oblačno sa povremenom kišom. Vetar slab do umeren južni i istočni. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C. Uveče povremena kiša.

Užički region: U sredu oblačno sa kišom. Temperatura tokom dana u padu. Vetar ujturu istočni, a popodne zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 8°C do 9°C.

Vojvodina: U sredu pretežno oblačno sa povremenom kišom. Temperatura tokom dana u padu, pa će jutro biti malo toplije od večernjih sati. Jaka košava u Banatu će ujutru početi da slabi, a popodne vetar skreće sa jugoistočnog na zapadni i severozapadni smer. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 7°C u Somboru do 11°C na jugu Banata. Uveče povremena kiša.

Novi Sad: U sredu oblačno sa povremenom kišom. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim zapadni i severozapadni vetar tokom dana. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 6°C, a maksimalna do 9°C. Uveče povremena kiša.

kiša
foto: Beta

Subotica: U sredu oblačno sa povremenom kišom. Vetar ujutru umeren jugoistočni, a zatim zapadni i severozapadni vetar tokom dana. Pritisak ispod normale. Jutarnja temperatura 4°C, a maksimalna do 8°C. Uveče povremena kiša.

Vreme narednih dana:

U četvrtak malo hladnije i oblačno sa kišom koja se premešta na istok, pa na zapadu i severu Srbije padavine prestaju. Na planinama iznad 900 mnv će padati sneg u prvom delu dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale ujutru i u porastu tokom dana. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 5°C do 8°C. Uveče suvo, a samo ponegde na istoku slaba kiša. U petak i subotu hladnije jutro, a tokom dana sunčani intervali uz manji porast dnevne temperature. U nedelju oblačno i hladnije sa kišom, a na planinama sa snegom.

Ponegde u nižim predelima može biti susnežice.

Susnezica
foto: Stefan Kojić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.