OTKRIJTE LEPOTE JUŽNOG SREMA SA VUKAŠINOM: Ne propustite novu epizodu emisije Kojekude po Srbiji danas u 13 časova
Foto: Promo

GLEDAJTE

OTKRIJTE LEPOTE JUŽNOG SREMA SA VUKAŠINOM: Ne propustite novu epizodu emisije Kojekude po Srbiji danas u 13 časova

U Boljevcima Vukašin je posetio čuvenu Stajkovu kuću, gde je čuvar tradicije Đorđe uspeo u nemogućem - da napravi vremeplov

Objavljeno:

U novoj epizodi emisije "Kojekude po Srbiji", danas u 13 časova na Kurir televiziji, Vukašin vas vodi u Južni Srem.

Lepote Južnog Srema kroz svoje avanture Vukašin će dočarati na jedinstven i zabavan način te nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Kojekude po Srbiji".

U Boljevcima Vukašin je posetio čuvenu Stajkovu kuću, gde je čuvar tradicije Đorđe uspeo u nemogućem - da napravi vremeplov. Pri prvom koraku u kuću oseti se nalet lepote prošlih vremena, a pored znanih i manje poznatih predmeta, najupečatljiviji je miris koji odiše nostalgijom.

Nezaobilazna je priča i o srednjovekovnom gradu Kupinovu, poslednjoj srednjovekovnoj prestonici Srbije i junaku Vuku Grugereviću Brankoviću, koji je zbog svojih veština nosio nadimak Zmajognjeni Vuk.

Srednjovekovni grad Kupinik se nalazi blizu Obedske bare. Prirodna oaza koja je nastala izlivanjem reke Save predstavlja dom za veliki broj ptica.

Vukašin će vas i ovog puta upoznati sa svim manje poznatim pričama te će otkriti i mnoge legende u kojima se pominje Karađorđe i relikvija sa stadiona Crvene zvezde iz 1991. godine.

Gledajte smehopis jednog avanturiste danas u 13.30 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.