OVA ŽENA JE PREŽIVELA NAPAD CRNOG PANTERA, OD NJEGA STRAHUJE CELA SRBIJA! Užasno šta joj je uradio! (VIDEO)
Crni panter, Foto: Youtube

jezivo

OVA ŽENA JE PREŽIVELA NAPAD CRNOG PANTERA, OD NJEGA STRAHUJE CELA SRBIJA! Užasno šta joj je uradio! (VIDEO)

Na snimku incidenta prikazana je najmanje jedna posekotina na njenoj levoj podlaktici, a vidi se i trenutak kada ova žena leži na tlu i grči se od bolova

Objavljeno: 13:07h

Panter koji je prošle godine primećen u Mađarskoj prešao je granicu i trenutno je na teritoriji Srbije.

O tome koliko napad divlje mačke može da bude opasan svedoči i iskustvo žene koja je zahvaljujući sopstvenoj nepažnji završila u kandžama zveri.

Naime, napao je ženu koja se popela na barijeru zoološkog vrta u Arizoni da bi snimila selfi.

Osoblje je pokušalo da zaustavi životinju prskajući na nju flašu vode. Žena je završila sa ozbiljnim ogrebotinama, a zaposleni su istakli da smatraju da životinja nije kriva i da je sve posledica isključivo ljudske greške.

Na snimku incidenta prikazana je najmanje jedna posekotina na njenoj levoj podlaktici, a vidi se i trenutak kada ova žena leži na tlu i grči se od bolova.

Nakon što joj je u bolnici ukazana adekvatna pomoć, žena se vratila u Zoo vrt kako bi se izvinila jer je prešla barijeru samo da bi napravila selfi. Zoološki vrt je nakon toga uverio ljubitelje životinja da jaguar neće biti ubijen i pojasnio da su barijere ispred ovakvih životinja postavljene s razlogom.

Podsetimo, vest da je u ataru Sonte, selu apatinske opštine, viđen crni panter podigla je Vojvođane na noge.

U potragu za životinjom uključila su se i pojedina lovačka društva, a pretpostavlja se da je panter pobegao još pre više od godinu dana iz zatočeništva. O celom slučaju obaveštene su i nadležne institucije.

Lovcima je preporučeno da u lov i šume ne ulaze pojedinačno, već u grupama.

Na društvenim mrežama čak je i objavljena fotografija otiska šape koji, kako se smatra, ne može pripadati nekoj pitomoj ili divljoj životinji na našim prostorima.

Kontaktirali smo biologa Kristijana Ovarija kako bismo saznali da li ima dodatne informacije o misterioznom slučaju crnog pantera u Vojvodini.

- Činjenica je da Savez zooloških vrtova Mađarske nema informacije o nestanku bilo kakve krupne zveri poput leoparda iz zoološkog vrta. U svakom slučaju, taj panter nije došao iz zooloških vrtova Mađarske - ističe biolog za Espreso.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.