NAJBIZARNIJI STANOVI ZA IZDAVANJE: Da li biste živeli u njima i KOLIKO biste ih platili? (FOTO)
Stan za izdavanje, Foto: Squatting Slavs In Tracksuits

neobično

NAJBIZARNIJI STANOVI ZA IZDAVANJE: Da li biste živeli u njima i KOLIKO biste ih platili? (FOTO)

"Moliću 1300 evra i depozit od najmanje 60 meseci unapred! Stan se nalazi na primamljivoj lokaciji u Malom Mokrom Lugu!"

Objavljeno:

U moru neobičnih i neuslovnih nekretnina koje stanodavci izdaju, često naiđemo na neku koja je toliko bizarna da ne možemo, a da joj ne posvetimo pažnju, pa makara samo za čuđenje.

Žalbi i apela podstanara na visoke cene najma bilo je i ranije, ali sada svako malo na društvenim mrežama osvane fotografija oglasa sa cenom koja se mnogima čini nerealna i nepristupačna i to za prostor koji je po lokaciji, kvadraturi i opremljenosti daleko ispod proseka.

Tako se jedan korinik našalio objavivši slike na redditu najbizarnijih stanova. U jednom je tuš kabina u skolu spavaće sobe u drugom je slična takva kabina postavljena uusglu dnevne dobe, a u trećem je od frižidera napravljen lavabo i šporet.

On je, aludirajući na bahate zakupodavce, u opisu objave napisao: "Moliću 1300 evra i depozit od najmanje 60 meseci unapred! Stan se nalazi na primamljivoj lokaciji u Malom Mokrom Lugu!"

Pogledajte u nastavku kako izgledaju pomenuti stanovi:

1 / 3 Foto: Printscreen

Ovom sarkastičnom tonu su se nadovezali i drugi korisnici:

"Jel mogu ja, ali nisam IT stručnjak iz Rusije"

"Di da ke*am !? U sudoperu !?"

"Vredi te pare ako ni zbog čega drugog, onda zbog autentičnosti. Retko ko može da se pohvali da je živeo sa tušem u dnevnoj i sudoperešofrižiderom", samo su neki od komentara ispod objave.

Da li biste vi živeli u ovakvim stanovima i koliko biste para za njih mogli da izdvojite? Pišite nam u komentarima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.