"OTEO PARKING MESTO OSOBI SA INVALIDITETOM I SMEJAO SE": Dokle je stigao ljudski bezobrazluk govori samo OVO!
Parking mesto, Foto: Printscreen / Beoinfo

UŽAS

"OTEO PARKING MESTO OSOBI SA INVALIDITETOM I SMEJAO SE": Dokle je stigao ljudski bezobrazluk govori samo OVO!

Na Instagram stranici objavljena je poruka jedne žene čiji muž je osoba sa invaliditetom i koja se požalila da su sva parking mesta u tržnom centru bila zauzeta drugim automobilima

Objavljeno:

Da vozači u Beogradu ne vode računa o saobraćajnim propisima i o bezbednosti drugih nije novost. Ali, događaj koji se desio u garaži u jednom beogradskom tržnom centru govori da vozači nemaju milosti ni kada su osobe sa invaliditetom u pitanju i ta vest se kao munja proširila društvenim mrežama.

Naime, na Instagram stranici objavljena je poruka jedne žene čiji muž je osoba sa invaliditetom i koja se požalila da su sva parking mesta u tržnom centru bila zauzeta drugim automobilima.

Međutim , kada su uspeli da pronađu jedino parking mesto za invalide, odjedanput se pojavio jedan "hrabri" vozač renoa koji im je preoteo mesto "ispred nosa".

Ovo je poruka koja je anonimno objavljena na Instagramu.

"Kakav smo narod, čast retkim pojedincima. Naime, otišli smo porodično u tržni centar (veliki beogradski šoping mol), a kako mi je suprug, nažalost, spletom nesrećnih okolnosti postao invalid, naš auto je vozilo invalida za koje imamo urednu ovogodišnju nalepnicu. Vrteli smo se po parkingu, jer su sva mesta označena za invalide popunjena najluksuznijim autima, a nama mnogo znači širok parking i blizina ulaza. Posle desetak minuta spazimo prazno mesto za invalide i dok se jedan auto isparkiravao, nama uđe "faca" sa renoom ispred nosa. Lepo smo stali i rekli "Izvinite, ovo je parking namenjen osobama sa invaliditetom, da bi on smr**ina počeo da se smeje i rekao kako je njegova žena invalid jer je u braku s njim, i smeju se oboje, zatvoriše svoju kantu i uđoše u TC, a mi smo ostali kao g****".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.