PONOVO SE OGLASILA RUSKINJA KOJA ŽIVI U BG STANU OD 950 €! Iznela JASNO mišljenje o Srbima, nije mogla da prećuti!
Olga, Foto: Društvene mreže

ISPOVEST

PONOVO SE OGLASILA RUSKINJA KOJA ŽIVI U BG STANU OD 950 €! Iznela JASNO mišljenje o Srbima, nije mogla da prećuti!

Većina smatra da je opljačkana, ali bilo je i onih koji su Olgu kritikovali, tvrdeći da su srpske porodice isterane iz stanova zbog dolaska Rusa koji su spremni da plate više

Objavljeno: 18:53h

Ruskinja Olga koja je iz Moskve došla u Srbiju, napravila je juče pravu pometnju na društvenim mrežama kada je objavila video na kom je pokazala stan koji je iznajmila u Beogradu.

Njena objava izazvala je brojne reakcije, a posebno kod Srba koji su videli da je iznajmila stan u Novom Beogradu, u Bloku 34, za "samo" 950 evra.

Većina smatra da je opljačkana, ali bilo je i onih koji su Olgu kritikovali, tvrdeći da su srpske porodice isterane iz stanova zbog dolaska Rusa koji su spremni da plate više.

Ona se sada ponovo oglasila kako bi objasnila šta je video snimkom htela da pokaže.

"Za sve ljude koji su ovde, svrha videa je da vam pokažem da sam konačno našla mesto za život, nije mi bila namera da bilo koga uvredim pokazivanjem stana. Mislim da su kirije visoke, čak i za mene. Žao mi je svih ljudi kojima je teško zbog skoka cena na tržištu", napisala je Olga.

Dodaje da je "veoma zahvalna na prilici da ostane u Srbiji u ovom ludom vremenu".

"Srbi su fantastični ljudi, ljubazni, druželjubivi i puni podrške", zaključila je Olga.

"Kako vas pljačkaju, majko mila", "Zbog njih, pljačkaju i nas", "Sad kad stanodavci vide da su Rusi presrećni sa ovim cenama ima da ih podignu još više", samo su neki od komentara ispod Olgine prve objave, dok je ispod ostalih njenih objava bilo i grubih komentara na račun njenog ponašanja, odnosno radovanja što stan plaća "samo 950 evra".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.