"ZAR NIJE SRAMOTA DEBELE MUŠKARCE DA PRILAZE DEVOJKAMA?" Sunčica izazvala SKANDAL PITANJEM, traži PRAVNU ZAŠTITU!
Ilustracija, Foto: Profimedia, Facebook

au!

"ZAR NIJE SRAMOTA DEBELE MUŠKARCE DA PRILAZE DEVOJKAMA?" Sunčica izazvala SKANDAL PITANJEM, traži PRAVNU ZAŠTITU!

Žene su uzvratile da se isti zakon uvede i za muškarce sa bradom, pa su muškarci ponovo imali šta da dodaju

Objavljeno:

Da li je izgled za stupanje u vezu ili intiman odnos bitan ili ne, česta je polemika. A onda se desi da u grupi na Fejsbuku koja se zove "PRAVNA PITANJA" jedna žena pita da li je moguće zabraniti "debelim muškarcima da prilaze ženama" jer ona to doživljava kao seksualno uznemiravanje.

"Zar nije sramota debele muškarce da prilaze devojkama? Jedan sa pivskim stomakom me sinoć startovao. Osetila sam se konstipirano. Kako se samo usuđuje? Baš pričam sa prijateljicom Leonom, ona je pravnica, da se udvaranje debelih muškaraca ženama proglasi za sexual harrasment... Da li postoji osnov da se tako nešto sankcioniše?", pitala je jedna Sunčica, a onda su krenuli komentari i muški "kontranapad".

Debeli muškarci
foto: Printscreen/Facebook

Žene su uzvratile da se isti zakon uvede i za muškarce sa bradom, pa su muškarci ponovo imali šta da dodaju.

"Ako može i član zakona da ove sa plastičnim operacijama i šminkom, umetcima u kosu, trepavicama itd. moraju da prilože sliku originala pre nego što ih zgodni mršavi frajer počne muvati", napisao je jedan.

I sad možemo nastavljati u nedogled, svaki pol je imao svoje viđenje čitave situacije, prebacivali su loptu sve vreme iz jednog u drugo polje, a mi vas pitamo - kako vi komentarišete ovu situaciju i koliko vam je izgled bitan za prvi utisak da biste sa nekim otpočeli komunikaciju i dali mu šansu za upoznavanje, izlazak ili vezu?

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.