SRPKINJA REŠILA DA TESTIRA VERENIKA PREKO DRUGE DEVOJKE! Tražila joj da ga muva, ishod NIKAKO NIJE OČEKIVALA!FOTO
Ilustracija, Foto: Profimedia, Printscreen

ŠOK

SRPKINJA REŠILA DA TESTIRA VERENIKA PREKO DRUGE DEVOJKE! Tražila joj da ga muva, ishod NIKAKO NIJE OČEKIVALA!FOTO

Obzirom da je venčanje velika životna odluka, Tiktokerka nije mogla da odbije ovu devojku i odlučila je da se javi njenom dečku

Objavljeno:

Na Tik Toku se pojavio novi trend koji postaje sve popularniji među devojkama. Naime, one su našle način kako da provere da li im je njihov dragi veran i koliko.

Na pomenutoj društvenoj mreži postoji nekoliko devojaka koje sa svojih profila šalju poruke drugim, zauzetim momcima, a onda sve te prepiske prenose njihovim devojkama.

Tako se jednom prilikom javila devojka sa porukom "Da li možeš molim te da pišeš mom dečku, treba da se venčamo za 2 meseca pa da se ne za*ebem".

Obzirom da je venčanje velika životna odluka, Tiktokerka nije mogla da odbije ovu devojku i odlučila je da se javi njenom dečku.

Dečko je u startu posumnjao da nešto nije u redu, ali je ipak na pitanje da li želi da se upoznaju odgovorio da "ne zna". Nakon toga je na pitanje da li ima devojku odgovorio da nema, a onda je usledio preokret.

Muvanje
foto: Printscreen/Tik-Tok/balkanprincess_

Njegova buduća žena kada je dobila ove poruke ostala je u šoku. Međutim, on je potom napisao da ima ženu i blokirao devojku koja mu je slala poruke.

Muvanje
foto: Printscreen/Tik-Tok/balkanprincess_

Sve detalje pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.