ŠTA ZNAČI KADA SE UJEDETE ZA JEZIK? Srbi masovno misle samo na OGOVARANJE, a to je VELIKA ZABRUDA!
Ugrilza se za jezik, Foto: Profimedia

ništa nije slučajno

ŠTA ZNAČI KADA SE UJEDETE ZA JEZIK? Srbi masovno misle samo na OGOVARANJE, a to je VELIKA ZABRUDA!

Opasnost, ogovaranje i samokontrola, samo su neki od značenja koji se povezuju sa slučajnim ujedom u jezik

Objavljeno:

Mnogi veruju da pojedine stvari koje se dešavaju imaju "veće" značenje.

U egipatskoj kulturi dugo se smatralo da je trzanje desnog oka znak sreće, dok je trzanje levog oka znak upozorenja da pazite na bilo kakvu lošu pojavu na vidiku.

Još nešto što se posmatra kao prenošenje "poruke" je zvonjenje u ušima - poznato kao znak energetskih promena u vašem životu.

Ugriz za jezik je bolan, ali se smatra da ni ovo nije slučajno.

Koji su razlozi da se ugrizeš za jezik?

Na prvi pogled, ugriz za jezik je strašna neprijatnost kroz koju većina nas ne bi radije prolazila. Ali osim fizičke nelagodnosti, postoje razlozi zašto se to dogodilo.

1. U opasnosti ste

Ugriz za jezik može značiti da morate biti svesni skrivenih opasnosti koje vas okružuju. Budite oprezni u svojim poslovima.

Opasnost na koju vas upozoravaju, mogla bi biti i unutrašnja. Univerzum vas moli da učite iz svojih prošlih grešaka i izbegavate ih u budućnosti.

2. Morate se kontrolisati

Ako vam je nedostajala samodisciplina, ujedanje za jezik bi moglo značiti da vam univerzum govori da uzmete stvari u svoje ruke.

Možda se borite sa prejedanjem, drogom, alkoholom ili toksičnom vezom. Na vama je da shvatite gde vam nedostaje i preuzmete kontrolu.

Prijateljice, Drugarice, Kafa, Ogovaranje, Tračarenje, Razgovor, Šok, Iznenađenje, Žena
foto: Profimedia

3. Neko priča iza tvojih leđa

Možda niste vi taj koji treba da se ugrize za jezik. Neko kome verujete, mogao bi da deli stvari sa drugima koje ste im rekli u poverenju.

Morate da otkrijete ko je nepoverljiva osoba u vašem životu i da je udaljite od sebe. Uklanjajući ih iz svog prisustva, oslobodićete se negativne energije.

4. Morate prestati da lažete

Možda sebe ne vidite kao lažova. Možda samo govorite male, bezazlene laži za koje verujete da su neophodne. Ako jeste, prestanite.

Ugriz za jezik može biti znak iz univerzuma da treba da prestanete da lažete, ma koliko male, i da budete iskreni prema ljudima oko sebe.

5. Oslobađate se negativne energije

Bol koji dolazi sa ugrizom za jezik je znak da ste u procesu oslobađanja negativne energije iz svog života.

Zadržavanje loših vibracija ostavlja vaše telo, um i duh u nezdravom stanju. Grickanje jezika signalizira poslednju blokadu, dok otpuštate negativno i pripremate se da primite pozitivno.

6. Morate prestati da koristite psovke

Rečeno je da ljudi koriste psovke, kada nemaju šta pametno da kažu. Psovanje i korišćenje loših reči takođe mogu ukazivati na to da nosite negativnu energiju.

Otpuštanje osećanja mržnje u sebi, može pomoći da očistite svoju energiju i oslobodite svoj um da govori na saosećajniji i pun ljubavi način.

7. Morate držati jezik za zubima

Strah, Uplašena žena
foto: Profimedia

Znaš kako to ide. Neko te nazove i kaže ti nešto što su se zakleli da će zadržati za sebe. Oni vam veruju da ćete to zadržati za sebe, ali kao i oni, vi to kažete drugoj osobi.

Vreme je da prestanete da izdajete poverenje drugih. Sve na šta ste se zakleli da čuvate tajnost, treba da bude poverljivo.

8. Trebalo bi da pazite na reči

Ponekad su stvari koje su izgovorene, otvorene za tumačenje. Ono što je pozitivno za jednu osobu može biti negativno ili nepoštovanje za drugu.

Važno je da uzmete u obzir kako će vaše reči biti prihvaćene kada razgovarate sa drugim ljudima. Pratite svoj ton i fraze, kako ne biste povredili druge ili bili pogrešno shvaćeni.

Šta znači kada se ugrizete za jezik u snu?

Grickanje jezika dok spavate je zlokobni znak, da će se uskoro vaša veza ili brak naći u problemu.

Zdrava komunikacija, aktivno slušanje i razumevanje mogu pomoći u upravljanju bilo kakvom negativnom energijom koja upada u vašu vezu.

(Espreso / yourtango.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.