"SLEPČE, NEMOJ DA SE BLAMIRAŠ"! Srbin hteo da kupi stvar preko sajta, prodavac ga OCRNIO i to samo iz 1 razloga!
Ilustracija, Foto: Printscreen RTS

neprijatno iskustvo

"SLEPČE, NEMOJ DA SE BLAMIRAŠ"! Srbin hteo da kupi stvar preko sajta, prodavac ga OCRNIO i to samo iz 1 razloga!

U komentarima su se uključiili i drugi korisnici i podelili svoja neprijatna iskustva tokom onlajn prodaje

Objavljeno:

Živimo u doba interneta. Danas se gotovo sve može "na klik". Sve manje odlazimo u trgovinu, jer nam je moderna tehnologija omogućila da skoro sve možemo obaviti bez odlaska u prodavnicu.

Ali nisu svi potpuno poverljivi u onlajn plaćanje. Mnogi čak i ne prave razliku između broja računa i broja kartice i misle da lako mogu da "padnu pod šake" veštog prevaranta.

Takva jedan slučaj podelio je neprijatno iznenađen korisnik reditta koji je na popularnoj platformi za kupovinu i prodaju doživeo vređanje od strane neupućenog prodavca.

Korisnik je hteo da kupi neki prozvod u vrednosti od 300 dinara, te je predložio da uplati novac prodavcu na račun. Tom prilikom mu je tražio broj računa na šta ga je prodavac uvredio i nazvao "Slepcem".

Nakon što je korisnik objasnio da prodavac nije naglasio na koji način je moguće preuzimanje proizvoda, ovaj mu je ovaj odgovorio da se ne "blamira".

Kupujem prodajem
foto: Printscreen/Reddit

U komentarima su se uključiili i drugi korisnici i podelili svoja neprijatna iskustva tokom onlajn prodaje.

"Meni je lik promenio cenu ( sa 100 na 150 €) na KP u toku dogovaranja oko preuzimanja . Neverovatno!"

"Meni je lik uplatio 200e umesto 150e zato sto sam "prodavala ispod cene". Sta reci osim da sam bila u soku. Ubacila sam mu u paket i jedno veliko pakovanje bajadere."

"Ima svakakvih ljudi. Dogodilo mi se već gomilu puta da dobijem nepostojeću adresu na koju treba da pošaljem, pa onda platim duplu poštarinu kad vrate paket i još mi kupac da negativnu ocenu. Zato sam i ja odmah hteo da uplatim na račun zbog sigurnosti prodavca."

"Tražio kartu za exit preko fejs grupa i naletim na neku devojku što prodaje. Pošto nisam iz Novog Sada pitam je da mi pošalje poštom, objasnim joj da stavi cenu i da ja moram platitu poštaru da bih preuzeo. Kaže riba a jeste pa daš poštaru hiljadu dinara i on ti da. *ebem ti zivot", ređali su sekomentari ispod objave.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.