RANO JUTROS NA KOPAONIKU IZMERENO ČAK 20 STEPENI, U LOZNICI ĆE BITI SKORO 30: Neočekivane temperature u OKTOBRU!
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

VREMENSKA PROGNOZA

RANO JUTROS NA KOPAONIKU IZMERENO ČAK 20 STEPENI, U LOZNICI ĆE BITI SKORO 30: Neočekivane temperature u OKTOBRU!

Prema podacima RHMZ-a, u Novom Sadu će danas maksimalna temperatura biti 25 stepeni, u Beogradu 27, dok će na Zlatiboru biti 22 stepena

Objavljeno:

U Srbiji će danas jutro biti toplije nego prethodnih dana, na jugu ponegde s kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena, naročito na jugu, saopštili su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Posle podne i uveče na severu, a tokom noći u centralnim i istočnim krajevima prolazno naoblačenje, koje će mestimično usloviti kratkotrajnu kišu.

Duvaće slab i umeren, na jugu Banata ujutro jak, južni i jugoistočni vetar, uveče i tokom noći u pojačanju i skretanju na zapadni i severozapadni.

vREME
foto: Printscreen/RHMZ

Jutarnja temperatura biće od tri do 13, najviša dnevna od 22 do 28 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 19 stepeni. U Beogradu će biti promenljivo oblačno i suvo sa periodima sunčanog vremena uz slab i umeren južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura od 10 do 13, najviša dnevna oko 27 stepeni. Tokom noći prolazno naoblačenje s kratkotrajnom kišom, a vetar će biti u skretanju na zapadni i severozapadni.

Prema podacima RHMZ-a, u Novom Sadu će danas maksimalna temperatura biti 25 stepeni, u Beogradu 27, dok će na Zlatiboru biti 22 stepena.

vREME
foto: Printscreen/RHMZ

Takođe, jutros oko 10 sati u Čačku je izmereno 14 stepeni, u Pančevu 19,5, dok je na Košutnjaku temperatura skočila i do 19,7 stepeni.

Slične maksimalne temperature biće i sutra, poslednje dana u vikendu.

Do 29. oktobra biće pretežno sunčano i natprosečno toplo, povremeno uz umerenu oblačnost, a slaba kiša se očekuje samo u utorak na severu Srbije.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.