DIREKTOR IZ FOTELJE NADGLEDAO RADNIKE U VALJEVU! Građani pomislili da je fotomontaža, ISTINA JE SUROVA! (FOTO)
Radnici u Valjevu, Foto: Društvene mreže

strašno

DIREKTOR IZ FOTELJE NADGLEDAO RADNIKE U VALJEVU! Građani pomislili da je fotomontaža, ISTINA JE SUROVA! (FOTO)

Mnogi građani su potvrdili da su autentične i bili su u šoku zbog prizora koji su videli juče na kružnom toku, na obilaznom putu za Užice

Objavljeno:

Fotografije na kojoj jedan od rukovodilaca JKP „Vidrak“ sedi u fotelji usred kružnog toka u Valjevu i nadgleda radnike koji okopavaju zemlju osvanule su na društvenim mrežama!

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju fotomontaža, nažalost, mnogi građani, su potvrdili da su autentične i bili su u šoku zbog prizora koji su videli juče na kružnom toku, na obilaznom putu za Užice.

- Poštovani ’gospodine’ direktore Vidraka, po meni je ovo psihičko iživljavanje nad radnicima. Dotični je doneo fotelju da prekrštenih nogu gleda radnike kako rade. Možda ovi ljudi nemaju školi, nemaju zanat u rukama, pa su tu gde jesu, ali svakako treba da imaju dostojanstvo. Za ovo treba da ide disciplinski postupak i da bude strogo kažnjen“, napisao je u svojoj objavi jedan građanin, koji je u jednoj valjevskoj FB grupi objavio dve fotografije na kojima se vidi ovaj nesvakidašnji prizor.

1 / 2 Foto: Milan Matić/Facebook/Valjevo original

Nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije mnogobrojni građani su negodovali zbog ovakvog ponašanja zaposlenog u „Vidraku“.

- Kakav bi tek bio da je veliki šef“, „Ljudska glupost nema granicu“, „Da je normalan niko ga ne bi primetio, ovako je šampion primitivizma i bahatosti“, „Strašno, da je ovo pravi šef on ne bi sedeo nego bi pomogao radnici“, „Bezobrazluk, njega odmah treba smeniti“, „Kako je došao na radno mesto tako se i ponaša, nažalost, takvi dobijaju posao“, samo su neki od brojnih komentara revoltiranih građana.

Kako se saznaje, čovek iz fotelje je D.G. poslovođa je u JKP „Vidrak“. Na pitanje da li će reagovati povodom ovog slučaja još uvek nismo dobili odgovor od direktorke tog komunalnog preduzeća Ksenije Badem.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.