GLEDAOCI NE PAMTE NAPETIJU EPIZODU POTERE: Tragaču zakazala KONCENTRACIJA, a Vera postala ZVEZDA (VIDEO)
Potera, Foto: RTS Printscreen

kviz

GLEDAOCI NE PAMTE NAPETIJU EPIZODU POTERE: Tragaču zakazala KONCENTRACIJA, a Vera postala ZVEZDA (VIDEO)

Milorad Milinković se na samom startu nije snašao s nekoliko pitanja i njegova koncentracija se bespovratno srušila

Objavljeno:

Kviz Potera već tradicionalno okuplja porodicu i prijatelje oko malog ekrana, a dok se navija za ekipu i skoro uvek protiv Tragača, viču se odgovori, ponekad u glas.

Sinoćna epizoda kviza "Potera" gledala se "sa ivice" kauča, koliko je bilo napeto do samoga kraja.

Ovog puta su takmičari uspeli da pobede pobede tragača Milorada Milinkovića i osvoje skromnih 315 000 dinara, a ono što je mnoge osvojilo je i simpatična takmičarka Vera Rajović i njen slučajni susret sa svojim bivšim studentom.

Sedamdesetogodišnja Vera je rešila da se prijavi za kviz kako bi se zabavila ali i pokazala gledaocima da su pripadnici njene generacije zahvaljujući velikom znanju i iskustvu sjajni takmičari. I sve je to postigla, a usput je među članovima svoje ekipe prepoznala i bivšeg studenta Filipa Radovića master istoričara. Možda baš zbog treme od bivše profesorke Filip jedini nažalost nije uspeo da umakne tragaču u drugoj igri.

1 / 2 Foto: Jutjub printskrin

Vera se u finalnoj poteri našla sa nastavnicom muzičke kulture Jovanom Janković i komercijalistom Miodragom Joksimovićem. Pomalo uplašeni tim je u finalnoj poteri uspeo da napravi samo 13 koraka prednosti, što Tragači obično brzo i lako stižu.

Ipak, Milorad Milinković se na samom startu nije snašao s nekoliko pitanja i njegova koncentracija se bespovratno srušila. Uspeo je da tačno odgovori na svega devet pitanja, a tim ga je vraćao nekoliko puta. Dovoljno za pobedu u koju Vera nije mogla da poveruje. Gledaoce je nasmejala njena iskrena reakcija i konstatacija: "Molim?! Nemoguće, nešto nije regularna potera. Pa kad je mogao Gos’n Milinković da ima samo devet odgovora?“ na šta je tragač odgovorio "Kad nema koncentraciju."

Ubrzo nakon okončanja emisije, na društvenim mrežama su počeli da komentarišu epizodu, gde je po svemu sudeći, Vera postala zvezda nakon svoje rekacije.

Još jednom smo utvrdili zašto volimo Poteru: zato što je u njoj svaki rezultat moguć!

Pogledajte ovu uzbudljivu epizodu:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.