DA LI PREPOZNAJETE MOMKA SA FOTOGRAFIJE? Retko ko može da mu stane na crtu I DAN DANAS! (FOTO)
Žarko Stevanović, Foto: Printscreen/Yutube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

ŠAMPION ZNANJA

DA LI PREPOZNAJETE MOMKA SA FOTOGRAFIJE? Retko ko može da mu stane na crtu I DAN DANAS! (FOTO)

Prvi put je učestvovao u ovom kvizu kad je imao samo 16 godina

Objavljeno:

Kviz "Potera" velika publika prati svakog ponedeljka, a uglavnom najviše pažnje privuku teška pitanja na koje samo malobrojni znaju tačan odgovor.

Ipak, sinoć je veliku pažnju privukao momak od 18 godina Novak Životić, koji je u prvoj igri osvojio 105.000 dinara. Kada je došao do stola sa ponudama, tragač Žarko Stevanović iznenadio je sve pitanjem koje do sada niko nije postavio u ovom kvizu.

Naime, tragač je Novaka upitao:

- Pre neke dve sezone se u kvizu pojavio izvestan Životić, koji je sam protiv mene uzeo 500.000 dinara, da li vam je on možda neki rođak?

Mladić se nasmejao i otkrio da je to njegov otac:

- Slučajno je taj čovek baš moj otac.

1 / 2 Foto: RTS printscreen

Inače, Žarko Stevanović, je bio šampion "Super Slagalice".

- Ovo mi je bio cilj kad ste me pozvali. Ovo sam želeo, mada su protivnici bili veoma jaki. Nećete me videti neko vreme, doći ću ponovo za 20, 30 godina - našalio se Žarko posle proglašenja pobede.

Prvi put je učestvovao u ovom kvizu kad je imao samo 16 godina i tada je stigao do trećeg mesta. Jedan je od najmlađih visokoplasiranih takmičara u istoriji kviza (16 godina).

Šest godina kasnije, 23-godišnji Žarko je u superfinalu 100. ciklusa "Slagalice" pobedio Vladimira Nikolića (pobednika 64. ciklusa).

Pobednik Žarko dobio je 400.000 dinara i put u Tursku, Marmaris, 10 noćenja, drugoplasirani Vladimir dobio je 160.000 dinara i putovanje špansko letovalište Kosta Brava, a trećeplasirana Sanja dobila 100.000 dinara i letovanje na grčkom ostrvu Samos.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.