OVAKO DANAS IZGLEDA TITOVA PRAUNUKA! Nećete verovati čime se bavi, LEPA JE KAO SAN! (FOTO)
Josip Broz Tito, Foto: Printscreen

DA LI LIČI NA PRADEDU?

OVAKO DANAS IZGLEDA TITOVA PRAUNUKA! Nećete verovati čime se bavi, LEPA JE KAO SAN! (FOTO)

Prema pisanju hrvatskih portala, Sara se pokazala veoma talentovanom

Objavljeno: 15:45h

Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom. Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka Sara Zidarević (27), privukla je interesovanje javnosti.

Sara se, ugledajući se na svoje roditelje, okrenula umetnosti, te se lepa Titova praunuka odlučila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.

Prema pisanju hrvatskih portala, Sara se pokazala veoma talentovanom u svetu slikarstva, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi “Groteske” koja je otvorena 2019. godine.

Majka mlade Sare je Aleksandra Saša Broz, koja je unuka Josipa Broza Tita. Ova pozorišna i televizijska režiserka se razvela od glumca Ranka Zidarevića, Sarinog oca. Kako navodi, dok diše trudiće se da promoviše delo svog dede Tita.

- Sa dedom sam najviše vremena provodila na Brionima, a njemu je bilo važno da mu unuka bude dobar đak. Zbog odličnog uspeha u školi, poklonio mi je papagaja Krokija – kazala je ona.

Sara je za hrvatske medije izjavila kako uopšte ne smatra svoju majku poznatom jer je Titova unuka i da se trudi da se u školi ne izdvaja od drugih.

Kako je Sara rekla za medije, pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ona je navela da je novi trendovi ne privlače, te i da inspiraciju i motivaciju pronalazi u eklektičnim stvarima koje je provociraju i razvijaju joj maštu. Kako je rekla, trudi se da često slika, uvek kada joj to vreme dozvoli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.