ŽELITE LI DA POPIJETE KAFU SA POZNATOM VODITELJKOM? Sada IMATE priliku, požurite! (FOTO)
Natalija DNK i Petar Lakić, Foto: Printscreen

HUMANITARNA LICITACIJA

ŽELITE LI DA POPIJETE KAFU SA POZNATOM VODITELJKOM? Sada IMATE priliku, požurite! (FOTO)

Požurite da se učlanite, želimo vam puno sreće

Objavljeno:

Sedmogodišnjem Petru Lakiću koji ima cerebralnu paralizu potrebna je naša pomoć!

Petar je prvo dete, iz prve kontrolisane, visokorizične trudnoće. Majka je više puta hospitalizovana zbog povišenog krvnog pritiska i povišenih vrednosti šećera. Rođen je pre termina zbog viška plodove vode, carskim rezom. Njegova dijagnoza je cerebralna paraliza.

Dečak ima smetnje u razvoju, proste naloge razume i izvršava ih, govor je delimično nerazumljiv, ima blagu distrofiju mišića, slabije se kreće i leva strana tela mu je slabije razvijena.

Petar Lakić
foto: Budi human

Petru su neophodna sredstva za rad sa fizioterapeutom, logopedom i defektologom, za hidroterapije, laboratorijske analize, medikamente, suplemente i medicinski potrošni materijal, zatim za rehabilitacije u banjskim uslovima, ortopedska pomagala, redovne, dijagnostičke i specijalističke preglede, kao i za putne troškove u slučaju lečenja van mesta stanovanja.

Videvši ovu priču, naša voditeljka Natalija Simović ili svima poznatija kao Natalija DNK, pokazala je da je žena velikog srca!

Naime, Natalija se odazvala humanitarnoj licitaciji koja traje do 23 časa večeras. Onaj ko bude ponudio najveću svotu novca koja će biti uplaćena za potrebe lečenja malog Petra, imaće priliku da popije kaficu sa poznatom voditeljkom.

Svoje ponude možete poslati u komentar na objavi koja se nalazi u Fejsbuk grupi Budi human - Humanitarne licitacije. Požurite da se učlanite, želimo vam puno sreće!

Petar Lakić
foto: Budi human

Pomozimo Petru!

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732383-47

Uplatom na devizni račun: 160-6000000732800-57

IBAN: RS35160600000073280057

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.