VODITELJKA DNK IZ ŠKOLSKE KLUPE! Bila je TITOVA PIONIRKA: "Učitelj me je zvao Sima"! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

poznati se za espreso sećaju školskih dana!

VODITELJKA DNK IZ ŠKOLSKE KLUPE! Bila je TITOVA PIONIRKA: "Učitelj me je zvao Sima"! (FOTO)

Ona nas dovodi do suza!

Objavljeno: 09:01h

Natalija Simović ili svima poznatija kao Natalija DNK je zbog načina na koji vodi emisiju "DNK" stekla veliku popularnost. Društvene mreže su pune njenih klipova i izjava, a svaka nova emisija privlači veliku pažnju.

Pošto je počeo septembar i nova školska godina, mi smo želeli da vam predstavimo kako su izgledali Natalijini školski dani.

Mi smo pitali popularnu voditeljku da li se seća svog prvog dana u osnovnoj školi i po čemu pamti taj dan.

– Prvi dan škole pamtim po crvenoj marami i neverovatnom uzbuđenju svih nas koji smo tog dana polagali zakletvu. Pioniri Titovi. Sećam se i nikada neću zaboraviti najboljeg učitelja Ratimira Britverca, koji osim što je bio fantastičan pedagog sa neuobičajenim pristupom učenju, bio nam je i košarkaski trener. Ušli smo u razred. a on je, nakon što nam se predstavio i upoznao nas, izvadio gitaru i počeo da svira i da nas uči pesmu koji i danas pamtim. "Pošlo je mače s' mačići..." Cele prve nedelje, dok su drugi razredi imali standardne, pa i uštogljene sate u učionicama, mi smo samo pevali i kroz takvu interakciju se upoznavali i međusobno i sa našim učiteljem. Dao nam je svima nadimke i isključivo nam se njima obraćao do kraja četvrtog razreda. Ja sam bila Sima! Od Simović razume se! - otkrila je Natalija za Espreso.

Voditeljka se jako dobro seća sa kim je sedela u školskoj klupi, ali i kako je izgledao njen život u periodu dok je išla u osnovnu školu.

– Naravno da se sećam i gde sam išla u školu tada, a i sa kim sam sedela u klupi. Nije to baš bilo pre 100 godina hahaha.Šalim se! Tada smo se iz Beograda preselili u Pančevo, zbog posla mojih roditelja, kasnije smo se vraćali u jedan, pa opet u drugi grad, ali taj period je period školskih dana u Pančevu sa vikendima u Beogradu. U klupi sam sedela sa jednom Adelinom sa kojom sam dugi niz godina bila i najbolji prijatelj, život nam je razdvojio puteve, ali se tog drugarstva uvek setim sa lepim emocijama - ispričala nam je voditeljka emisije "DNK".

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.