"VID' OVO, POD RUČNOM RADIM": Vojvođanin "ZASUKAO RUKAVE" na Zlatiboru, pa ZAKUKAO na SAV GLAS! Urnebesno! (VIDEO)
Radna akcija, Foto: Printscreen/TikTok

HIT REAKCIJA

"VID' OVO, POD RUČNOM RADIM": Vojvođanin "ZASUKAO RUKAVE" na Zlatiboru, pa ZAKUKAO na SAV GLAS! Urnebesno! (VIDEO)

Vojvođanin je odmah prikupio simpatije korisnika Tvitera i dobro ih nasmejao, pa su krenuli da se nižu komentari

Objavljeno:

Život u mirnoj ravnici, čini se, Vojvođane je uspeo da sačuva od užurbanog načina života, ali i svakodnevne fizičke aktivnosti koju upražnjavaju stanovnici nešto brdovitijih gradova i sela, idući pešice. Zato, za one u slabijoj formi, odlazak na planinu stvara glavobolju, a kada tamo još treba i da se radi, onda je to prava muka.

Tu muku je u tri reči objasnio jedan radnik, po svemu sudeći, poslat iz ravnice ni manje ni više nego na Zlatibor, a njegovoj kuknjavi smeje se ceo Tviter.

Snimljen dok radi sa kolegama, namučeni radnik se najverovatnije obraćao nadređenom, a video njegove muke postao je viralan odmah po objavljivanju.

"... i Zlatiboru i poslu i meni. Nemoj više nijedan posao da nađeš tu! U p**** materinu, u brdima, nije naše ravnice. Vid' ovo šta je, ovako, pod ručnom radim. Mani ga u jaje!", žali se radnik u videu, dok se ostali smeju, ali ne prestaju sa poslom.

Vojvođanin je odmah prikupio simpatije korisnika Tvitera i dobro ih nasmejao, pa su krenuli da se nižu komentari.

"Kletva za Vojvođani hehehehe", "Lepo čovek objasnio", "Kralj", "Gledam sto puta, umirem", "Tako sam ja kad sam prvi put otišla na Mirijevo kod sadašnjeg muža a tada momka, reko sad sam ti došla i nećeš me videti,pa ovo ko na Kopaonik da sam došla, umrem tri puta do pijace i nazad", "Primetio i zaključio da zbog tog uzbrdo, nizbrdo Beograđanke imaju lepe noge", "Pa dobro je rekao", glasili su neki od komentara.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.