DA LI JE MOGUĆE DA JE REKAO OVAKO NEŠTO? Sraman gest mladića iz Kragujevca, CRNKINJU PSOVAO I GAĐAO, BRUKA (VIDEO)
Kragujevac, Foto: Printscreen

SRAMNO PONAŠANJE

DA LI JE MOGUĆE DA JE REKAO OVAKO NEŠTO? Sraman gest mladića iz Kragujevca, CRNKINJU PSOVAO I GAĐAO, BRUKA (VIDEO)

Ako je verovati komentarima ispod video snimka, napadnuta žena takođe je podelila ovaj video na svojim društvenim mrežama

Objavljeno: 16:31h

U najmanju ruku sramotan video širi se društvenim mrežama, a na kom se vidi kako nepoznati mladić iz Kragujevca, nakon izgovorenih psovki, i fizički nasrće na crnu ženu, koja, sudeći prema komentarima korisnika sa društvenih mreža, već neko vreme živi u Srbiji i udata je za Srbina.

Kako se može čuti i videti na pomenutom videu postavljenom na internet platformi "Reddit" pod nazivom "Rasista iz Kragujevca flašom gađao turistkinju", strankinja je usnimila momenat u kom je mladić gađa plastičnom flašom, a nakon uvreda koje joj je izgovorio i njenih reči da je mladić "nepristojan, ali nedovoljno hrabar".

Ako je verovati komentarima ispod video snimka, napadnuta žena takođe je podelila ovaj video na svojim društvenim mrežama, a gde je objasnila kako joj je mladić pre gađanja flašom dobacio "J***ne crnje".

Postavljeni video naišao je i na niz negativnih komentara na račun mladog Kragujevčanina. "Jako ružno šta ovaj klinac radi, baš bedak", "Bože sačuvaj", "Žalosno je što ima komplekse koje prikriva mržnjom" samo su neki od njih.

Pored takvih, ima i onih podjednako sramnih komentara koji opravdavaju ono što se desilo napadnutoj ženi. Pišu kako je ona provocirala mladića dok se nije razbesneo, te opravdavaju njegov postupak.

- Ako postoji neki dokaz da je pre ovih 27 sekundi provocirao nek okači neko da vidim. U suprotnom ovo strašno podseća na američki trend "provociram te, pa te snimam kad isp****š", kojeg ne znam kako niste svesni do sad - glasi jedan takav.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.