LAVOVI NA KAPIJI SU DEMODE, OVO JE NOVI HIT MEĐU GASTARBAJTERIMA! "Đani Versaće se prevrće u grobu!" (FOTO)
Versaće terasa, Foto: Printscreen, Profimedia

HIT NAD HITOVIMA

LAVOVI NA KAPIJI SU DEMODE, OVO JE NOVI HIT MEĐU GASTARBAJTERIMA! "Đani Versaće se prevrće u grobu!" (FOTO)

I osvanu jedna takva fotografija za hvaljenje na Tviteru

Objavljeno: 13:24h

Nekada su lavovi na kapijama bili znak da su vlasnici zaradili neke pare "tamo daleko", po Nemačkama ili Amerikama, te da se gastarbajterska tuga pregolema isplatila.

Onda su vremenom lavovi postalo demode i pase, pa su naši "gastozi" morali da pronađu novi statusni simbol kojim bi istakli svoju finansijsku nadmoć u odnosu na komšije, prijatelje, širu i užu familiju, pa su smislili da ukrase terase. Tarabe po gvozdenoj konstrukciji su uklonjene zajedno sa lavovima, pa je safari na kapijama zamenila Versaće dekoracija na terasama.

I osvanu jedna takva fotografija za hvaljenje na Tviteru, skrinšotovana sa Tik Tok profila jednog našeg iseljenika, na kojoj možemo da uočimo trospratnu kuću sa novom PVC stolarijom, bez fasade, ali sa terasom ukrašenom Versaće elementima.

Terasa
foto: Tiktok printscreen

Opis je glasio: "Đani Versaće se u prevrće u grobu", a u komentaru koji je prikupio najviše pažnje pisalo je: "Da je Đani Versaće znao šta će Srbi raditi sa njegovim brendom, nikad ga ne bi lansirao".

A kada se generalno vidi crna konstrukcija sa zlatnim elementima, samo u glavi zapeva Seka Aleksić: "Pomešaj ove noći crnu i zlatnu".

Na kraju krajeva, ako je vlasniku kuće i Versaće terase to bio ćeif i gušt, ko smo mi da sudimo? Ako je njemu lepo, lepo je i nama, a učili su nas odavno da se o ukusima ne raspravlja.

Međutim, to nas ne sprečava da ne komentarišemo i iznosimo svoje mišljenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.