VALJEVCI, DA VAS NEMA TREBALO BI VAS IZMISLITI! Preko puta SUDA otvorena kafana, zbog IMENA se rasturamo od smeha!
ilustracija, Foto: Dragan Kadić, Printscreen

SAMO KOD NAS IMA OVO

VALJEVCI, DA VAS NEMA TREBALO BI VAS IZMISLITI! Preko puta SUDA otvorena kafana, zbog IMENA se rasturamo od smeha!

Jedan mladić odlučio je da snimi ovaj prizor i objavi ga na društvene mreže

Objavljeno:

Srbi su neprevaziđen narod prosto, ono čega nigde u svetu nema, toga baš kod nas ima! Po mnogo čemu smo specifični i posebni, a nezaobilazan je i srpski humor koji neretko samo mi, Srbi, možemo da razumemo.

Primer jedne legendarne šale dolazi nam iz Valjeva. Naime, u Valjevu se pored zgrade suda otvara kafana, tačnije preko puta zgrade. Ništa tu nije čudno ovako na prvi pogled, sve dok ne obratite pažnju na naziv lokala koji će se uskoro otvoriti. Kafana se zove "Kod lažnog svedoka", verovali ili ne! Tu je još i dobro poznati čekić koji se koriati u sudnici kako bi ironija bila još veća.

Jedan mladić odlučio je da snimi ovaj prizor i objavi ga na društvene mreže, dok je snimao sve vreme je pričao i na kraju zaključio da "ovaj mentalitet niko ne može da prevaziđe"

"E moja familijo, hoćete vi da živite po Beogradu, po Njujorku, po Dubaiu, a ja lepo kažem, unutrašnjost Srbije je majka brate. Pazi ovo, Viši sud u Valjevu i odmah preko puta otvara se kafana "Kod lažnog svedoka", sa sve ovim čekićem. Znači ovaj mentalitet niko ne može da prevaziđe", rekao je mladić u videu.

Pogledajte kako to izgleda.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.