EPIDEMIJA IZGUBLJENIH BURMI VLADA OVOG LETA: Srpski par ih je skinuo u Grčkoj pa su uradili nešto FRAPANTNO!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Facebook/Nikana.gr

ČEGA SU SE SAMO SETILI

EPIDEMIJA IZGUBLJENIH BURMI VLADA OVOG LETA: Srpski par ih je skinuo u Grčkoj pa su uradili nešto FRAPANTNO!

U toj objavi supruga je na Fejsbuku napisala da se s mužem dogovorila da oboje na moru skinu svoje prave skupocene burme od belog zlata i stave ih u hotelski sef

Objavljeno:

Objava bračnog para iz Srbije na jednoj Fejsbuk grupi, zaintrigirala je mnoge posebno posle letošnje epidemije gubitaka burmi na plažama te zemlje.

Naime, u julu je objavljen veliki broj postova na temu izgubljeno-nađeno gde je kao predmet koji su srpski turisti najčešće gubili na plaži bila burma.

Najčešće su bez venčanog prstena ostajali naši muškarci, pa su se danima zbijale i šale na taj račun - "kobajagi slučajno izgubili".

Međutim najnovija objava jednog bračnog para na fejsbuk grupi mnoge je nasmejala, neke začudila, a retki su se složili da je to dobra ideja.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

U toj objavi supruga je na Fejsbuku napisala da se s mužem dogovorila da oboje na moru skinu svoje prave skupocene burme od belog zlata i stave ih u hotelski sef, a da na desnu ruku stave druge napravljene od hirurškog čelika za koje je rekla da su zahvalnije od pravih jer se ne habaju, mnogo su lepe, a obe su plaćene samo 1.000 dinara.

- Muž i ja smo svoje prave burme, belo zlato, baš na moru skinuli i stavili druge od hirurškog čelika, a ove u sef u apartmanu. Više ih nikad nismo skinuli jer su zahvalnije od zlatnih. Pet godina su kao nove i lepe su. Obe za 1.000 dinara smo platili onomad. Iste su kao prvog dana! Pošto sam uzela nekoliko komada da imamo rezervu ako ih izgubimo, imam još 10-ak na lageru. Pa, ako nekom trebaju za more, neka piše. Nema smisla da gubite ove prave, skupocene - stoji u njenoj objavi.

Međutim, komentatori u grupi je nisu štedeli.

"Kad pomisliš da si sve čuo. Oh, Darvine...", "svi oni što 'gube' ih skinu da osunčaju deo prsta", "Bože sačuvaj, vama su burme izgleda za ukras na ruci", "da li se podjednako brzo skidaju kao prave ako nešto iskrsne ili...", jesu samo neki od komentara.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.