OD DANAS CENTRALNI DNEVNIK TRAJE DUŽE Ostajemo najbrži i najaktuelniji uz još detaljniju analizu najvažnijih tema
Centralni dnevnik, Foto: Promo

jesen na kuriru

OD DANAS CENTRALNI DNEVNIK TRAJE DUŽE Ostajemo najbrži i najaktuelniji uz još detaljniju analizu najvažnijih tema

Pored Centralnog dnevnika, na Kurir televiziji se emituju Popodnevni u 16.55 časova i Večernji dnevnik u 21.40 časova, kao i do sada

Objavljeno: 18:03h

Jesen na Kurir televiziji počinje danas, a nova sezona donosi brojne novine.

Kada je reč o informativnom programu, najznačajnija novost je produženo trajanje Centralnog dnevnika koji se emituje svakog dana od 18.55, a radnim danima traje čak sat vremena.

Osim pregleda najnovijih informacija i događaja iz zemlje i sveta uključujući kulturu, zabavu i sport, centralna informativna emisija će analizirati najvažnije teme dana u razgovoru sa sagovornicima, a sve to uz uživo uključenje reportera sa terena. Centralni Dnevnik ostaje prepoznatljiv po kratkoj i dinamičnoj formi prezentovanja vesti, kako bi gledaoci bili u mogućnosti da dobiju sve najvažnije informacije iz svih oblasti.

Pored Centralnog dnevnika, na Kurir televiziji se emituju Popodnevni u 16.55 časova i Večernji dnevnik u 21.40 časova, kao i do sada.

Takođe, od 7.55 časova na svakih sat vremena u 5 minuta do punog sata i ubuduće ćete imati priliku da pratite Brze vesti, najgledaniji kratki pregled najvažnijih informacija.

Prvi čovek informative na Kurir televiziji Zoran Mihajlović tvrdi da, bez obzira na stalni trend rasta, konstantno osluškuju potrebe publike i nastoje da na njih adekvatno odgovore. Upravo iz tog razloga, sa jesenjom sezonom stižu promene u konceptu najvažnijih informativnih emisija.

"Ostajemo najbrži i najaktuelniji uz još detaljniju analizu najvažnijih tema", izjavio je Mihajlović i naglasio da zato od danas Centralni dnevnik radnim danima traje čak 60 minuta.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.