DA LI MUŠKARCI SEDE ILI STOJE KAD PIŠKE? Srbin od 2 metra ŠOKIRAO odgovorom: "To PRSKA na sve strane..."
Foto: Profimedia

da li ste se nekad zapitali zašto

DA LI MUŠKARCI SEDE ILI STOJE KAD PIŠKE? Srbin od 2 metra ŠOKIRAO odgovorom: "To PRSKA na sve strane..."

Na Tviteru se pojavila zanimljiva akneta vezana za ovu temu, konkretno za piškenje kod muškaraca

Objavljeno:

U mnogim kulturama važi pravilo da se devojčice uče da piške sedeći, a dečaci stojeći i to je mrtvo slovo na papiru, za Srbe pogotovo.

Na Tviteru se pojavila zanimljiva akneta vezana za ovu temu, konkretno za piškenje kod muškaraca.

Jedna anketa, NE može anonimno!!

-ko od muškaraca sedi na solji kad piški?

-zašto ne?

Ova provokativna anketa bila je inicijalna kapisla da se pokrene rasprava na društvenim mrežama. Ženama je problem što muškarci "zapišavaju" i oko WC šolje pa smatraju da je rešenje da lepo piške sedeći, neke kažu da je to kulturnije.

WC šolja, WC, Čišćenje
foto: Profimedia

Međutim, nisu samo žene pobornice ovakvog stava, mnogi muškarci tvrde da su sami odlučili da piške sedeći, svako iz nekog svog razloga ali uglavnom ih je na taj korak nateralo to što moraju sami da čiste. (Ako, ako, sad znate kako je ženama!)

"Od kada sam čistim sve, gotovo u 100% slučajeva sedim dok piškim. I ni malo se ne stidim toga, naprotiv", naveo je tviteraš.

"U 80 odsto slučajeva sednem, lepše i bolie se ispiškim, higiienskije je jer ne prskam svuda okolo sto mi pomaze i pri čišćenju kupatila jer ga čistim sam", nadovezao se sledeći.

"Ne zbog čišćenja, zdravije je, bolje se izmokri", glasi komentar.

"Zasto ne, pa cimanje je, treba se svlačim svaki put. I bespotrebno je", naveo je jedan muškarac koji je protiv toga da sedne dok piški.

"Ja sedim već 20 god kad šoram,j bg dva metra čovek kad stane iznad šolje pa to prska na sve strane ako ne sedneš!! A sa druge strane sto bi neko drugi morao da čisti iza mene!", podelio je svoje iskustvo jedan korisnik Tvitera.

"Ja piškim sedeći jer sam suviše lenj da brišem za sobom, a idiotski mi da neko iza mene "naleti na tragove", piše u komentaru.

"Da, pošto uglavnom ja čistim wc. Ne kapiram zašto je to nešto ponižavajuće za muškarce", piše.

"Ovo će rešiti problem svim ženama (koje ribaju kupatilo i odlepljunu od prskanja zato što muškarci stoje dok piške): urolozi preporučuju da muškarci sede jer se tako bolje prazni bešika i manje ćete imati problema sa prostatom kada ostarite!!! A vi kako želite", navela je jedna tvierašica.

Pišite nam u komentarima šta mislite, je l pravilnije, kulturnije i zdravije, stojeći ili sedeći?

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.