METEOROLOG ĐURIĆ DAO DETALJNU PROGNOZU ZA SEPTEMBAR: Spremite se za mini leto, temperatura 30 stepeni!
Đorđe Đurić, Foto: Beta/Emil Vas/Espreso/Emilija Jovanović

VREME

METEOROLOG ĐURIĆ DAO DETALJNU PROGNOZU ZA SEPTEMBAR: Spremite se za mini leto, temperatura 30 stepeni!

Meteorolog se osvrnuo i na Miholjsko leto koje se ovih dana dosta pominje

Objavljeno:

Meteorolog Đorđe Đurić u uključenju za jutarnji program Kurir televizije otkrio je kakvo nas vreme očekuje u septembru, ali i za kad da očekujemo Miholjsko leto.

- Nastavlja se ovo promenljivo oblačno vreme sa čestom pojavom kiše sve do kraja ove sedmice. Sa tim da ćemo sutra imati jedan manji predah sa malo više sunca, kao i u subotu. Temperatura ipak ostaje ispod 30 stepeni što govori da smo na korak od jeseni - rekao je meteorolog.

1 / 6 Foto: Beta / Dragan Gojić

- Što se tiče samog septembra već od ponedeljka sledi povratak mini leta. Biće sunčano i toplo sa temperaturama oko 25 stepeni. Sredinom i krajem sledeće sedmice temperature će ići i do 30 stepeni što nije uobičajno za septembar mesec - rekao je meteorolog.

Meteorolog se osvrnuo i na Miholjsko leto koje se ovih dana dosta pominje.

- Poslednjih godina vrlo su učestala Miholjska leta. Koliko će ono trajati ne možemo precizirati. Tako da prema tome treba očekivati sredinom oktobra jedno mini Miholjsko leto uz vrlo prijatne temperature od 23 do 27 stepeni - rekao je meteorolog.

01:21

OVO NISMO OČEKIVALI! MINI LETO U SEPTEMBRU, TEMPERATURE I DO 30°C! Meteorolog Đurić za Kurir TV: Posle zahlađenja, MIHOLJSKO LETO

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.