ANU MUČILA SVEKRVA! Onda je svekar preuzeo stvar u svoje ruke! ONO ŠTO JE URADIO JE NEVEROVATNO!
Foto: Profimedia

nema leka

ANU MUČILA SVEKRVA! Onda je svekar preuzeo stvar u svoje ruke! ONO ŠTO JE URADIO JE NEVEROVATNO!

Do sada smo mnogo puta imali priliku da pročitamo mnogo tekstova koji se tiču odnosa svekrve u snaje, a i sami smo nekoliko puta pisali o tome, pa vam tako danas donosimo još jednu priču koja nam dolazi iz Srbije

Objavljeno:

Poznato je da se u nekim porodicama svekrve i snajke zaista vole i poštuju, ali mnogo je više situacija u kojima taj odnos umije da bude jabuka razdora, koja zna često i da dovede do razvoda supružnika. Jer tu se radi o borbi za pažnju najvažnijeg muškarca u njihovim životima, a to veoma često zna da se pretvori u pravi rat između dve žene.

Svekrva
foto: Profimedia

Do sada smo mnogo puta imali priliku da pročitamo mnogo tekstova koji se tiču odnosa svekrve u snaje, a i sami smo nekoliko puta pisali o tome, pa vam tako danas donosimo još jednu priču koja nam dolazi iz Srbije, gde je svekar stao u odbranu svoje snaje, jer ni on sam više nije mogao da trpi kako se ona ponašala prema snaji. Dakle radi se o tome da je ona sa svojim suprugom živela u kući sa još sedmoro članova, a jednog dana desila se jedna situacija, kada je svekar lupio šakom od sto, pa je rekao sledeće:

sVEKRVA
foto: Printscreen / uspješnažena.com

“Rekao je da je i ona došla sa strane u našu kuću, ali da je niko nije maltretirao. Odmah je zaćutala. Isplakala sam se kao kišna godina. Došao je deda u podrum gde sam plakala. Tešio me i rekao da se ne nerviram, da će doći sve na svoje mesto kad rodim, a da je Milenko, moj muž a njegov unuk, još mlad i da će se on nametnuti kao autoritet. Prijaju mi dedine reči, kad sam s njim u društvu meni je najbolje.”

Vaša mišljenja?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.