SVEKRVA GURA NOS SVUDA, A ZAOVA MI JE ČISTO ZLO! Morala sam ovo da uradim za porodičnim ručkom, da ih se REŠIM!
Devojka, Foto: Profimedia

ISPOVEST

SVEKRVA GURA NOS SVUDA, A ZAOVA MI JE ČISTO ZLO! Morala sam ovo da uradim za porodičnim ručkom, da ih se REŠIM!

Pročitajte ispovest devojke o pitanjima nepristojne svekrve i zaove!

Objavljeno:

Jedna devojka požalila se na Reditu na porodicu svog budućeg muža, i zapalila je Internet! Njena ispovest o pitanjima koje joj postavljaju budući svekar i svekrva razbesnela je mnoge, ali njen odgovor je sjajan! Jedino se postavlja pitanje da li će se svadba održati pošto je njenom vereniku prekipelo da sluša te svađe.

Korisnica Redita napisala je da je nekoliko godina u vezi sa mladićem, da su se nedavno verili, ali da svaki put kada ode u posetu njegovim roditeljima, sluša iste uvrede i ista pitanja. Odlučila je da uzvrati i usijala Internet!

"Već godinama sam na meti ličnih, uvredljivih ispitivanja od strane mog budućeg muža i odlučila sam da im ovako odgovorim", napisala je devojka čiji post ima više od 800 komentara. Ona je rekla da je veridba "pala" pre samo mesec dana, ali da dugo trpi zapitkivanje njegove rodbine koje je zapravo maska za uvrede na njen račun.

"Kad god odemo kod njih, zaova me pita, hej, kada ćeš da skineš nekoliko kilograma? I onda sam odlučila da joj 'vraćam' to pitanje. Uzvratim joj - kada ćeš TI da skineš neki kilogram, baš si se ugojila", napisala je devojka.

"Pa njegov otac, koji me stalno pita kada ću da kupim svoju kuću. Njemu uzvraćam, kada ćete VI kupiti sopstvenu kuću, imate 73 godine a podstanar ste, plaćate nekome kiriju", dodala je ona.

Ali kap koja je prelila čašu je pitanje njegove majke, koja gura nos u vezu i raspituje se kada će unuče.

"Počela je stalno da pita kada ću da joj rodim unuke, kada ću da im donesem bebe na svet. Njoj sam odgovorila, kada ćete VI nama da rodite neku bebu? I sad je moj verenik užasno ljut. Otišli smo od njih, celim putem nazad je vikao na mene, kaže da to više ne može da podnese", napisala je devojka.

"On kaže da sam detinjasta i nezrela i da nije u redu da tako pričam s njegovim roditeljima, ali ja samo više ne mogu da trpim ta pitanja", završila je devojka svoju ispovest. Šta mislite, ko je u pravu, ona ili verenik? Pišite nam u komentarima!

(Espreso/Modno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.