"KOLIKI JE IQ OSOBE KOJA SE VRATI U SRBIJU, ZNAM DA JE U MINUSU"! Srbin izazvao GNEV, pljuštali odgovori i to KAKVI
Ilustracija, Foto: Twitter/Stefanovic711, Profimedia, Printscreen/RTS

DRUŠTVENE MREŽE GORE ZBOG ODLIVA MOZGOVA

"KOLIKI JE IQ OSOBE KOJA SE VRATI U SRBIJU, ZNAM DA JE U MINUSU"! Srbin izazvao GNEV, pljuštali odgovori i to KAKVI

Postoji bezbroj razloga zbog kojih se Srbi u inostranstvu odlučuju na povratak u svoju maticu zemlju

Objavljeno:

"Interesuje me, ako neko zna, koji koeficijent inteligencije ima osoba koja se vraća iz inostranstva u Srbiju, nakon nekoliko godina boravka. Znam da je u minusu sa inteligencijom, ali me interesuje koliko", stoji u objavi jednog Tviteraša koji je svojim stavom izazvao prilično burne reakcije javnosti u Srbiji.

Sa jedne strane bilo je onih koji su se pronašli uvređenim, jer su i sami rešili da se vrate u Srbiju posle mnogo godina bivstvovanja u inistranstvu, dok su neki sa druge strane izneli svoju logiku stvari, istakavši da se vraćaju samo oni koji imaju nešto više "love" u džepu.

Jedna korisnica ispričala je iskustvo svoje komšinice na koju su prema njenim tvrdnjama Nemci gledali kao nižu rasu i da bi se vratio u Srbiju treba ti baš debeo razlog!

"Zavisi zbog čega se vraća. Komšinica radi kao med. sestra godinama u Nemačkoj. Kaže da jedva čeka da se vrati i da joj stari Nemci 80+ otvoreno kažu da je niža rasa, da ne treba da živi i da nas sve treba pobiti. Dakle, onaj ko se vraća ima debeo razlog zbog čega", ispričala je ona.

Tu su i oni povratnici malo nostalgičniji koji su verovali da će Srbija posle 5. oktobra doživeti preporod, pa su se vratili u našu zemlju, a da IQ kako tvrde nisu ni proverili.

Postoji bezbroj razloga zbog kojih se Srbi u inostranstvu odlučuju na povratak u svoju maticu zemlju. Bilo da ste od onih koji idu preko da zarade kako bi inostranu penziju trošili ovde ili ste se vratili, jer niste imali hrabrosti da nastavite tamo gde ste započeli svoj novi život ili jednostavno vam nije prijala tuđina, važno je da imate gde da se vratite i da ne zaboravite odakle ste ponikli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.