IZAŠLA SRAMNA MAPA SRBIJE NA INTERNETU: Pogledajte kako su nacrtali našu zemlju - SKANDALOZNO! (FOTO)
Mapa Srbije, Foto: Facebook

SRAMNIJE NE MOŽE

IZAŠLA SRAMNA MAPA SRBIJE NA INTERNETU: Pogledajte kako su nacrtali našu zemlju - SKANDALOZNO! (FOTO)

Nečuveno

Objavljeno: 15:08h

Internetom je velikom brzinom počela da se širi ilustracija evropskog kontinenta, koja je doslovno rečeno izazvala ozbiljnu polemiku, ali i bes među našim narodom.

Na fejsbuk stranici Evropske komisije objavljen je crtež evropskih zemalja sa svim njihovim kulturnim bogatstvima. Pod rednim brojevima su označene zemlje Evropske Unije, dok su u okviru državnih granica iscrtani kulturni spomenici i ono po čemu su te zemlje najprepoznatljivije svuda u svetu.

Ipak, kada se pogleda Srbija, nacrtan je samo medved i trava, što je, očekivano, potpuno razbesnelo korisnike Fejsbuka sa ovih prostora. Opšte je poznato (ili bi barem trebalo da bude), da naša zemlja zaista obiluje prelepim znamenitostima starim i nekoliko vekova, poput manastira, crkava, mostova, spomenika itd., ali i nestvarnom prirodom, planinama, rekama i jezerima.

Pored kulturnog bogatstva, Srbija poseduje izuzetno bogatu istoriju, a naša zemlja u svetu je poznata i po odličnoj hrani, kao i po noćnom provodu, između ostalog.

"Zaista se ništa drugo ne može videti na Zapadnom Balkanu osim malo trave, medveda i jednog mosta...", "Evropska komisijo - natrag u osnovnu školu!", "Kako se usuđujete da prikažete Srbiju kao zemlju bez imalo kulturne baštine?! Bolje bi bilo da ste ostavili samo prazno!", samo su neki od komentara koji se mogu videti na ovoj objavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.