SRBIN LETOVAO U HRVATSKOJ PA JE NAHVALIO, A OPLJUVAO CRNU GORU I GRČKU: Ovako se proveo u "LJEPOJ NAŠOJ"!
Hrvatska, Foto: Profimedia

lepa iskustva

SRBIN LETOVAO U HRVATSKOJ PA JE NAHVALIO, A OPLJUVAO CRNU GORU I GRČKU: Ovako se proveo u "LJEPOJ NAŠOJ"!

Bez ikakvih incidenata!

Objavljeno:

Na jednom poznatom forumu dečko iz Beograda se raspitivao o iskustvima letovanja u Hrvstakoj, ali nije ni sanjao da će dobiti ovakav odgovor.

- Ja razmiljam o odlasku u Hrvatsku. Nadam se da je proslo dosta vremena od svih onih kriza, jedino što ne znam gde otići! Znam da je Istra ok, i da ne bi bilo baš nikakvih problema zbog toga što dolazim iz Srbije, ali mislim da su ostrva prava stvar. Ako neko ima neka saznanja, molio bih za neku dodatnu informaciju!

Hrvatska, Ostrvo
foto: Profimedia

Na njegovu nedoumicu se javio drugi momak koji je poshvalio Hrvstaku, ali nije imao mnogo lepih reči za Cernu Goru, Bugarsku, Grčku.

- Svakako ti preporučujem odlazak u Hrvatsku!

Prošle godine sam bio u Rijeci, i to je bilo najlepše letovanje dosad! (pre toga sam, nažalost, bio samo u Crnoj Gori, Grčkoj i Bugarskoj).

Ljudi su više nego ljubazni, more je savršeno (kupao sam se i na najgoroj gradskoj plaži sa koje se vidi brodogradilište, očekivao sam naftne mrlje, a dobio sam prečisto more; naravno, imaš bezbroj normalnih plaža), kafići su civilizovani (imaš sve - za sve ukuse (sem turbo folka, to je u svega jednom kafiću koj je uvek prazan), preporučujem belgijski caffe-restoran: uveče serviraju predivnu hranu), nikome ali NIKOME nije smetao moj izrazito beogradski naglasak, čak su me slušali sa ushićenjem!

Takvo je stanje u čitavoj Istri, i tamo treba ići.

Što se priče sa kolima tiče, veoma je bitno gde ideš.

Hrvatska, Ostrvo
foto: Profimedia

Jedan moj prijatelj svakih nekoliko meseci ide kolima u Rijeku i apsolutno nema problema.

Uz to, mnogi vole letovati u Lovranu i Opatiji (koja je preskupa) - mada ja ne znam. Lovran ima lepše plaže i nigde nema industrije, ali je jako mali. Svi koji žive u Lovranu izlaze u Rijeku u kafiće (oko 30 minuta vožnje gradskim prevozom).

Provešćeš se predivno, bez diskusije, samo budi spreman da potrošiš mnogo novaca jer su cene relativno visoke. Doduše, ako si navikao na cene iz Crne Gore, nećeš ni primetiti razliku u ceni, dok je razlika u usluzi više nego očigledna....

Da li bi vi letovali u Hrvatskoj?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.