EVO KO JE NAJBRŽE DOPUZAO DO CILJA: U Užicu održana 12. Puzijada!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/david.a.barabash

deca u fokusu

EVO KO JE NAJBRŽE DOPUZAO DO CILJA: U Užicu održana 12. Puzijada!

Nagrađene su i mame, učesnice tradicionalnog konkursa, koje su period dojenja svoje dece opisale preko naslova filma ili knjige

Objavljeno:

Tokom ove manifestacije odražano je i tradicionalno savetovalište na otvorenom, za roditelje i buduće roditelje u okviru kog su pedijatar, ginekolog, patronažna, akušerska i pedijatrijska sestra delili savete

U okviru Nedelje dojenja u organizaciji udruženja “Roditelj” i Grada Užica na Gradskom trgu održana je 12. Puzijada.

Kao i prethodnih godina u tri kruga, takmičila su se 33 mališana uzrasta od 8 do 15 meseci, a najboljima su pripale nagrade.

Nagrađene su i mame, učesnice tradicionalnog konkursa, koje su period dojenja svoje dece opisale preko naslova filma ili knjige.

Tokom ove manifestacije odražano je i tradicionalno savetovalište na otvorenom, za roditelje i buduće roditelje u okviru kog su pedijatar, ginekolog, patronažna, akušerska i pedijatrijska sestra delili savete i rešavali dileme zainteresovanim sugrađanima.

Učešće je i ove godine uzela Agencija za bezbednost saobraćaja čiji su predstavnici roditeljima govorili o značaju pravilne montaže i upotrebe sedišta za bebe u automobilima.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.