Voz Beograd-Bar stajao oko tri sata, uspostavljen saobracaj!
Voz, Foto: Printscreen/facebook/Mladen Žarković

užas

Voz Beograd-Bar stajao oko tri sata, uspostavljen saobracaj!

Voz koji je iz Beograda krenuo prema Baru stajao je oko tri sata na mostu između dva tunela na delu pruge Beograd-Bar između Mojkovca i Kolašina, dok je jedan deo kompozicije voza ostao u tunelu

Objavljeno:

Brzi voz, koji je iz Beograda krenuo prema Baru, stajao je nepuna tri sata izmedu Mojkovca i Kolašina nakon prekida u napajanju, posle čega je saobraćaj na pruzi ponovo uspostavljen,saopštila je danas portparolka Železničkog prevoza Jovana Jovanović.

Voz koji je iz Beograda krenuo prema Baru stajao je oko tri sata na mostu između dva tunela na delu pruge Beograd-Bar između Mojkovca i Kolašina, dok je jedan deo kompozicije voza ostao u tunelu.

Jovanović je za RTCG objasnila da je došlo do prekida napona na delu pruge između Mojkovca i Kolašina.

„Ekipa Željezničke infrastrukture izašla je na teren i otklonili su problem. Napon je pušten u 10.21 sat i saobraćaj je normalizovan“, rekla je Jovanović.

Putnici iz lokalnih vozova, kako je kazala, prebačeni su autobusima, dok su putnici iz međunrodnog voza morali da čekaju dok kvar ne bude otklonjen, jer su se nalazili na nepristipačnom terminu, zbog čega su im se izvinili iz Železničkog prevoza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.