TEŠKA NESREĆA U BATAJNICI! Voz ubio čoveka, oglasili se iz Železnice
Ilustracija, Foto: Marko Nikolić

jezivo

TEŠKA NESREĆA U BATAJNICI! Voz ubio čoveka, oglasili se iz Železnice

O tragediji se oglasila Infrastruktura železnice Srbije

Objavljeno:

Muškarca koji se nalazio na pružnom prelazu u Batajnici usmrtio je voz.

Na terenu je policija, a tužilac je naredio da se telo preveze na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

- Bilo je jezivo gledati nesreću. Voz ga je vukao više od jednog kilometra. Ne znamo šta se dogodilo. Da li je muškarac izvršio samoubistvo ili se radi o nesrećnom slučaju-kaže jedan od očevidaca tragedije.

Policija je obavila razgovor sa mašinovođom i svedocima tragedije.

O tragediji se oglasila Infrastruktura železnice Srbije.

- Na obezbeđenom putnom prelazu u Batajnici, putnički voz naleteo je na biciklistu koji je prelazio prugu. Biciklista je u toj nesreći poginuo. Putnički voz saobraćao je iz Beograd Centra za Novi Sad i iz Prokopa je krenuo u 15.00 sati. Putni prelaz u Batajnici na kome se nesreća dogodila, bio je obezbeđen polubranicima koji su u trenutku nesreće bili spušteni, svetlosnim saobraćajnim znacima i vertikalnom drumskom signalizacijom. Svi uređaji na putnom prelazu u trenutku nesreće bili su u funkciji i ispravno radili. Obavešteni su predstavnici MUP-a i Hitna pomoć. Železnički saobraćaj između Beograda i Novog Sada nije u prekidu. „Infrastruktura železnice Srbije“ žali zbog nesreće koja se dogodila i izražava saučešće porodici nastradale osobe- saopštili su iz ove institucije.

Međutim, „Infrastruktura železnice Srbije“ i u ovoj situaciji apeluje i upozorava da se na putnim prelazima poštuju propisi i saobraćajna signalizacija i da se pruga ne prelazi kada je rampa spuštena, jer samo tako mogu da se izbegnu ovakve tragedije i sačuvaju ljudski životi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.