"NIJE BILO POŠTENO, ALI...": Pogledajte kako je jedna Živka izdominirala u Slagalici i ušla u anale! (VIDEO)
Printscreen, Foto: Printscreen/TikTok/kuzmavertas

slagalica

"NIJE BILO POŠTENO, ALI...": Pogledajte kako je jedna Živka izdominirala u Slagalici i ušla u anale! (VIDEO)

Ako želite da se pripremite za ovaj kviz, od autora zadataka i jednog od pobednika dobili smo korisne savete šta treba da radiš da bi izdominirao u Slagalici

Objavljeno:

Simpatična žena nadmudrila protivnika u Slagalici.

U igri Moj broj, ispostavilo se da crveni takmičar nije imao rešenje, pa je „lupio“ broj koji je prvi video od ponuđenih. Ni plava takmičarka, gospođa Živka, nije došla ni blizu zadatom broju, ali je uspela da pokupi poene reagujući u trenutku – pogledajte kako.

Naime, kako je crveni takmičar je dao broj 75, ona ga je sabrala s još jednim zadatim brojem i dobila 90, što je svakako za nijansu bliže konačnom rešenju i dovoljno za poene u ovoj igri.

"Ja se izvinjavam za Moj broj, nije bilo pošteno, ali...", rekla je sa smeškom na kraju emisije, a društvene mreže proglasile su je pobednicom za sva vremena koja je uspela da nadmudri Slagalicu.

Ipak, ako želite da se pripremite za ovaj kviz, od autora zadataka i jednog od pobednika dobili smo korisne savete šta treba da radiš da bi izdominirao u Slagalici, a okušajte se i u testovima koje su takmičari morali da prođu pre nego što su se našli u vrućim stolicama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.