"SAMO JOŠ MALO DA IZDRŽI": Mali Viktor još uvek nije dobio terapiju, stanje mu se POGORŠAVA
Viktor Stanisavljević, Foto: Instagram / Viktorpobednik

cela srbija se ujedinila

"SAMO JOŠ MALO DA IZDRŽI": Mali Viktor još uvek nije dobio terapiju, stanje mu se POGORŠAVA

Ova informacija podeljena je na Instagram stranici Viktor pobednik, a kako je dalje navedeno dečak ima bolove, dobija antibiotike, transfuzije, lekove

Objavljeno:

Preslatki dečak Viktor Stanisavljević, zbog kojeg se ujedinila čitava Srbija i skupila novac za lečenje, još nije počeo da prima terapiju i njegovo stanje je svakim danom gore.

Ova informacija podeljena je na Instagram stranici Viktor pobednik, a kako je dalje navedeno dečak ima bolove, dobija antibiotike, transfuzije, lekove.

Viktor Stanisavljević
foto: Budi human

- A još samo malo da izdrži i biće mu mnogo bolje - navedeno je.

Podsećamo, po društvenim mrežama se pojavila informacija da je Viktor dobio priliku da se besplatno leči u bolnicu Saint George u Memfisu. Tada je njegova majka potvrdila da je pitanje vremena kada će krenuti na lečenje.

- Ne znam kako bih se zahvalila. Osim ogromne novčane pomoći koju smo dobili za jedan dan, tolika količina pozitivne energije, toliko molitve, toliko lepih reči. Sigurna sam da je sve to doprinelo tome da nas prime na ovu kliniku. Još nekoliko dana da izdržimo. Sutra zakazujemo razgovor za vizu i rezervišemo let. Viktor će dobijati transfuzije, trombociti su mu užasno niski, ali dobiće i njih ako bude bilo potrebe. Doktori ga ovde pomno prate svaki dan i mislim da će sve da prođe kako treba - napisala je majka.

- Dragi ljudi, juče se desilo čudo! Hvala svima do neba! Nemojte uplaćivati više novca i slati SMS jer smo sakupili deo koji nam je potreban za početak. Onaj iznos koji stoji kao cilj je bio za kliniku u Filadelfiji koja je na kraju koštala mnogo više. Stanite sa uplatama jer se desilo nešto za šta smo izgubili svaku nadu. Kada dobijem potvrdu definitivno sve ću vam ispisati - napisala je tad.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.