DESILO SE ČUDO, VIKTOR JE SADA SPREMAN ZA ODLAZAK: Pogledajte kako samo pozira, BRAVO MALIŠA! (FOTO)
Viktor Stanisavljević, Foto: Instagram / Viktorpobednik

SRBIJA JE UZ TEBE

DESILO SE ČUDO, VIKTOR JE SADA SPREMAN ZA ODLAZAK: Pogledajte kako samo pozira, BRAVO MALIŠA! (FOTO)

Prethodno, majka je potvrdila da je pitanje trenutka kada će se uputiti u inostranstvo na lečenje

Objavljeno:

Desilo se čudo! Majka Viktora Stanisavljevića obustavila je prikupljanje novca za pomoć. Umiljati dvogodišnjak, koji je pobrao sve simpatije odraslih, sprema se za odlazak "na mesto gde imaju lekove baš za njegovu bolest".

- Otkako sam se rodio, mama ne prestaje da me slika. Misli da sam toliko sladak da sam dosadio svima zbog nje. Ovih dana nisam baš raspoložen, a i nema ovde puno toga što želimo da pamtimo. Ja sam i dalje isti veseli dečak, toliko sam pametan i hrabar, još malo pa ću postati glavni pomoćnik sestrama, sve znam, ne plačem kad mi vade krv, kad idem na preglede.

Plačem samo kada me boli i kada imam temperaturu, ali dobre sestre daju lekić i brzo mi bude bolje. Još neko vreme da izdržim, pa ćemo biti na nekom divnom mestu, gde imaju posebne lekove baš za moju bolest. Tamo će mi biti mnogo bolje, a onda će mama nastaviti da dosađuje i meni i vama sa novim slikama i snimcima - stoji u objavi na Instagram profilu.

Prethodno, majka je potvrdila da je pitanje trenutka kada će se uputiti u inostranstvo na lečenje.

- Dragi ljudi, juče se desilo čudo! Hvala svima do neba! Nemojte uplaćivati više novca i slati SMS jer smo sakupili deo koji nam je potreban za početak. Onaj iznos koji stoji kao cilj je bio za kliniku u Filadelfiji koja je na kraju koštala mnogo više. Stanite sa uplatama jer se desilo nešto za šta smo izgubili svaku nadu. Kada dobijem potvrdu definitivno sve ću vam ispisati - napisala je žena na Instagramu.

Podsetimo, Viktor je dečak koji boluje od neuroblastoma. Početkom juna dobio je temperaturu, koja je bila prvi simptom teške bolesti. Dve nedelje kasnije, stanje se pogoršalo. Usledila je i teška dijagnoza - Neuroblastom, 4 stepen. Primarni tumor veličine oko 10 centimetara pronađen je u stomaku, dok su metastaze pronađene i u glavi i vratu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.