“PRESUDA DECENIJE” SUTRA NA KURIR TELEVIZIJI Gledajte Kurir specijal povodom izricanja presude Zoranu Marjanoviću
Ilustracija, Foto: Kurir

“PRESUDA DECENIJE”

“PRESUDA DECENIJE” SUTRA NA KURIR TELEVIZIJI Gledajte Kurir specijal povodom izricanja presude Zoranu Marjanoviću

Gledajte “Presudu decenije” u okviru Pulsa Srbije na Kurir televiziji u petak, 22. jula, od 11 časova

Objavljeno:

Već šest godina Srbija s pažnjom prati rešavanje slučaja “ubijene pevačice”, a u petak se izriče presuda Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene, koji je osumnjičen za ubistvo. Tim povodom integrisana redakcija Kurira priprema specijal “Presuda decenije” koji će biti emitovan u okviru Pulsa Srbije sutra od 11 časova na Kurir televiziji.

“Presuda decenije” je specijal kojI će se detaljno baviti analizom ovog misterioznog zločina, retrospektivom svih okolnosti i rekonstrukcijom događaja uoči i nakon ubistva. O ovom slučaju govoriće eksperti, advokati, kriminolozi, novinari koji su izveštavali o tom slučaju i ličnosti iz javnog života, a u emisiju će se uživo uključivati reporteri iz Palate pravde sa izricanja presude, ispred porodične kuće Marjanovića i sa mesta zločina.

Do kraja emisije gledaoci će imati priliku da saznaju šta je odlučio sud tj. da li se Zoran vraća kući ili ide direktno u zatvor, videće ekskluzivne snimke i fotografije, a očekuju se novi šokantni detalji i neobjavljene informacije.

Voditelji Pulsa Srbije su Milica Marković i Miloš Anđelković, a ovom prilikom pridružiće im se u ulozi voditelja-komentatora kolega Rajko Nedić, odgovorni urednik Kurira.

“Presuda decenije” je specijal Kurira u kom ćete imati jedinstvenu priliku da saznate i vidite sve što je relevantno za ovaj zločin i da prvi saznate epilog “slučaja Marjanović”.

Gledajte “Presudu decenije” u okviru Pulsa Srbije na Kurir televiziji u petak, 22. jula, od 11 časova!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.