ONA JE ZNALA ISTINU O BRAKU MARJANOVIĆA: Jelena joj je pre smrti rekla 1 REČENICU o Zoranu!
Jelena Marjanović, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

OTKRIVAMO

ONA JE ZNALA ISTINU O BRAKU MARJANOVIĆA: Jelena joj je pre smrti rekla 1 REČENICU o Zoranu!

Zorica Gemović, Jelenina frizerka, ispitana je i u istrazi i na glavnom pretresu, gde je svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj je Jelena u više navrata ispričala kako je on omalovažava, govori joj da je debela i ružna, kao i da joj je život u njegovoj kući katastrofa, i da joj dođe da uzme dete i da ode

Objavljeno: 11:02h

Presuda Zoranu Marjanoviću koji se, prema optužnici, tereti da je 2. aprila 2016. godine na svirep i podmukao način ubio supugu Jelenu zakazana je za sutra u 11 sati.

Tokom suđenja njegova odbrana je govorila da nema dokaza da je njihov klijent ubio suprugu, a jedan od dokaza je i Jelenino gostovanje na jednoj televiziji.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je dokaz koji je odbrana posebno isticala, gostovanje Jelene Marjanović u emisiji "Grand magazin" od 10. septembra 2015. godine, u kojoj je govorila o skladnom braku sa suprugom, apsolutno nekredibilan i u suprotnosti sa iskazom svedoka Zorice Gemović, koji je u određenom delu potvrđen i iskazom svedoka Borisa Pucića.

- Zorica Gemović, Jelenina frizerka, ispitana je i u istrazi i na glavnom pretresu, gde je svedočila o poremećenom odnosu između Zorana i Jelene, navodeći da joj je Jelena u više navrata ispričala kako je on omalovažava, govori joj da je debela i ružna, kao i da joj je život u njegovoj kući katastrofa, i da joj dođe da uzme dete i da ode- saopštilo je Više javno tužilaštvo.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

Kada je Zorica pitala Jelenu zašto se ne razvede, ona joj je odgovorila "Zoko, on bi me ubio".

- S tim u vezi, sudski veštak Zoran Stanković je na glavnom pretresu 5. juna 2020. godine, shodno svom višedecenijskom iskustvu, naveo da brojnost, intenzitet i lokalizacija povreda ukazuju da je povredilac imao jake emocije ljutnje, besa, mržnje ili osvete prema oštećenoj - objasnilo je Više javno tužilaštvo.

Odbrana

Advokat Nikola Dumnić u završnoj reči obratio se sudu rečima da je "Zoranovo najjače oružje istina koja ne može da se ospori".

- Svi tragovi koje je tužilaštvo navelo kao dokaze nisu dokazani na sudu. Svedok je rekao da je video čoveka i ženu na nasipu, žena je prema njegovim rečima imala donji deo sive trenerke, a gore svetlije, a muškarac je imao maslinaste pantalone i crnu jaknu. Jelena je kobnog dana imala crnu trenerku, što se i videlo na fotografijama sa uviđaja. Dok je Zoran imao plave pantalone i majicu sa prslukom, to je samo jedan od dokaza da svedok nije ni video okrivljenog ni Jelenu - rekao je Dumnić.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.