STIGLO JE SAOPŠTENJE EPS-A OKO RESTRIKCIJA U SRBIJI! Otkrili su da li će biti isključenja
Ilustracija, Foto: EPS

ŠTA ĆE BITI

STIGLO JE SAOPŠTENJE EPS-A OKO RESTRIKCIJA U SRBIJI! Otkrili su da li će biti isključenja

Ranije danas više medija u Srbiji prenelo je pisanje hrvatskog portala "Poslovni dnevnik" o mogućim restrikcijama električne energije u Srbiji koji se pozvao na navodno dobro upućen izvor u Elektroprivrede Srbije

Objavljeno: 15:53h

Elektroprivreda Srbije poručila je danas da ne planira restrukcije struje i demantovala navode koji su se pojavili u nekim medijima u regionu.

"Elektropriveda Srbije nema u planu poslovanja restrikcije elektricne energije kako navode neki mediji u regionu, niti je bilo ko iz EPS -a mogao dati takve neproverene informacije", rečeno je u EPS-u.

Ranije danas više medija u Srbiji prenelo je pisanje hrvatskog portala "Poslovni dnevnik" o mogućim restrikcijama električne energije u Srbiji koji se pozvao na navodno dobro upućen izvor u Elektroprivrede Srbije.

"Restrikcije struje u Srbiji moguće su od sredine novembra ove, do januara naredne godine, a u prvom talasu potrošnja struje bi se ograničavala do dva sata na dan", prenosi ovaj portal.

Prema istom izvoru, u slučaju pogoršanja stanja na tržištu električne energije u Evropi, predviđaju se restrikcije u trajanju od šest sati dnevno i to ravnomerno raspoređenih na pet distributivnih područja EPS.

Kako je preneo Poslovni dnevnik, paziće se da distributivna područja 1 – Novi Sad i 2 – Beograd restrikcije imaju samo noću.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.