OSUĐEN BOŽIDAR STOLIĆ: Inspektor koji je javljao "Belivuk se dobro drži" dobio dve godine zatvora!
Foto: Promo

gledajte na kurir tv

OSUĐEN BOŽIDAR STOLIĆ: Inspektor koji je javljao "Belivuk se dobro drži" dobio dve godine zatvora!

Ko je "NN" osoba kojoj je Golubović dalje slao informacije o klanu? Da li su kazne koje su dobili Stolić i Golubović adekvatne? Šta je sa ostalim slučajevima koji su povezani sa zaštitom klana Belivuk-Miljković?

Objavljeno:

Bivši inspektor SBPOK Božidar Stolić, prvi policajac koji je ušao u kuću strave, klanicu u Ritopeku, osuđen je na dve godine zatvora zbog odavanja službenih informacija o istrazi protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Osim toga, Stolić je dobio i pet godina zabrane rada u organima bezbednosti! Navodi se da je informacije o Belivukovom klanu slao Berancu Filipu Goluboviću, a da je za to dobijao novčanu naknadu od 500 evra. Čuven je deo prepiske: "Velja se dobro drži ne govori ništa" koju je on preko skaj aplikacije poslao Goluboviću, takođe osuđenom na godinu i dva meseca zatvora. Ko je "NN" osoba kojoj je Golubović dalje slao informacije o klanu? Da li su kazne koje su dobili Stolić i Golubović adekvatne? Šta je sa ostalim slučajevima koji su povezani sa zaštitom klana Belivuk-Miljković? Gosti Usijanja:

Gordana Mišev, ekspert za bezbednost Blažo Marković, predsednik Sindikata policajaca i policijskih starešina Urednica i voditeljka: Silvija Slamnig Gledajte Usijanje večeras od 19.20 časova na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.