OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo kada će roditelji i očenici moći DA PROVERE TAČNOST LISTE ŽELJA
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

TO JE TO

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo kada će roditelji i očenici moći DA PROVERE TAČNOST LISTE ŽELJA

Učenici i roditelji sutra mogu proveriti tačnost liste želja - elektronskim putem preko portala Moja srednja škola ili u školama, saopštilo je Ministarstvo prosvete

Objavljeno:

Ukoliko učenici imaju prigovor na izražene liste želja, prigovor podnose u osnovnoj školi od 8 do 15 časova, gde je i unošenje ispravki. Kako se navodi, u ponedeljak, 11. jula biće objavljena konačna lista želja, a roditelji će 13. jula na portalu imati uvid u listu raspoređenih učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama.

Ilustracija
Ilustracija foto: Stefan Jokić

Takođe, u sredu 13. jula biće objavljena preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

Evo koliko ćemo narednih sedam dana plaćati benzin i dizel - Alo.rs Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je 14. jula, dok će 15. jula biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu. Od 14. do 20. jula je upis učenika u srednje škole posle prvog i drugog upisnog kruga.

Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.