NAŠA DOKTORKA JE MEĐU PET NAJBOLJIH LEKARA EVROPE: Valentina je dobila prestižnu nagradu I TO U OVOJ OBLASTI
Foto: Printscreen/Facebook

svaka čast

NAŠA DOKTORKA JE MEĐU PET NAJBOLJIH LEKARA EVROPE: Valentina je dobila prestižnu nagradu I TO U OVOJ OBLASTI

Dr Valentina Opančina je, između ostalog, asistent na Katedri za radiologiju Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu i specijalista radiologije u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac

Objavljeno:

Dr Valentina Opančina je dobitnica ovogodišnje nagrade Evropske škole radiologije, iz oblasti neuroradiologije.

Pravo učešća su imali mladi radiolozi iz svih evropskih zemalja, a nagrađeno je samo petoro koji su osvojili ovaj prestižni „fellowship“. Nagradu je dodelila Evropska škola radiologije u saradnji sa Evropskim društvom neuroradiologa, a komitet za odbor su činili najeminentniji svetski stručnjaci iz ove oblasti iz Švedske, SAD, Holandije, Ujedinjenog Kraljevstva, piše ikragujevac.com.

Valentina Opančina
foto: Printscreen/Facebook

Pet mladih lekara su odabrani kao budućnost evropske neuroradiologije, a među njima je i naša sugrađanka dr Valentina Opančina.

Dr Valentina Opančina je asistent na Katedri za radiologijuFakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu, specijalista radiologije u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, subspecijalizant neuroradiologije u Kliničkom centru Srbije, doktor medicinskih nauka u oblasti interventne neuroradiologije i apsolvent prava.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.