ZABELEO SE OVAJ DEO SRBIJE: Od ranog jutra su na udaru nepogoda, PADAO SNAŽAN GRAD (VIDEO)
Grad, Foto: Printscreen/instagram/192

NEVREME

ZABELEO SE OVAJ DEO SRBIJE: Od ranog jutra su na udaru nepogoda, PADAO SNAŽAN GRAD (VIDEO)

Podsetimo, prema prognozi RHMZ, danas će u Srbiji ujutro i pre podne u većem delu biti pretežno sunčano, a od sredine dana nestabilno

Objavljeno:

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je ranije danas da se na području Mačvanskog i Kolubarskog okruga, Srema i Bačke očekuju intenzivni pljuskovi sa grmljavinom, pojačanim vetrom i lokalnom pojavom grada.

Kako se može videti na snimku koji je jutros zabeležen u Banji Koviljači, snažan grad pogodio je ovo područje, a zelene površine su se zabelele.

Podsetimo, prema prognozi RHMZ, danas će u Srbiji ujutro i pre podne u većem delu biti pretežno sunčano, a od sredine dana nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji će ponegde biti praćeni i gradom.

Najniža temperatura biće od 15 do 23 stepena, a najviša od 32 do 34 stepena.

Samo će se na severozapadu Srbije u toku celog dana zadržati suvo. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, ponegde kratkotrajno pojačan.

U Beogradu se danas u većem delu dana očekuje pretežno sunčano i toplo.

Posle podne je, uz lokalni razvoj oblačnosti, u pojedinim delovima grada ili okoline moguć kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 23 stepena, a najviša oko 33 stepena.

Do srede, 06. jula na području Srbije će se zadržati pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a lokalni razvoj oblačnosti, kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom u brdsko-planinskim predelima.

U drugoj polovini naredne sedmice osveženje sa pljuskovima i grmljavinom u svim krajevima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.