POŠTUJEM SVA PRAVILA! SRPSKI TINEJDŽER POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Zabranili šortseve u školi, ali on se OVAKO SNAŠAO
Foto: Printscreen/Tik tok/stribog36

originalno

POŠTUJEM SVA PRAVILA! SRPSKI TINEJDŽER POVUKAO NEOČEKIVAN POTEZ: Zabranili šortseve u školi, ali on se OVAKO SNAŠAO

On je svoju ideju podelio na Tik Toku

Objavljeno:

Krenule su nesnosne vrućine, a sa njima i problem odevanja za neke ustanove jer su na snazi pravila oblačenja, pa se ne može svuda ići u šortsu i papučama, ono što bi obično nosili na bazenu ili plaži. Znate već, vraćaju vas sa vrata ako nemate adekvatnu garderobu i to važi uglavnom po državnim ustanovama.

Izuzetak nisu ni škole, a učenici se snalaze na razne načine. Jedan dečko se snašao za 10 i to podelio na TikToku.

- Je li, ne sme da se dolazi u školu u šortsu? Dobro, onda ću da dođem u haljini, k`o čovek! - rekao je momak koji je u opisu snimka napisao "Poštujem sva pravila".

Učenik je sam sebe snimio dok izgovara te reči i ulazi u prostorije srednje škole za koju se, sudeći prema komentarima, srednja Politehnička škola u Beogradu. Smeh se čuje svuda u pozadini.

Tinejdžer je, naime, obukao haljinu bez rukava do kolena, pri čemu je dezena kakav su ranije uglavnom nosile naše bake, što čitavu stvar čini mnogo interesantnijom. To je mladić i naglasio, rekavši kako je odevni predmet "pozajmio od bake", a čitav stajling je, inače, "razbio" torbicom oko struka i patikama.

Teško da se slična situacija desila u istoriji bilo koje škole, tako da je još nejasno da li je mladić sankcionisan i ako jeste, kakva mu je kazna izrečena.

Snimak je izazvao salve smeha, a komentari su se samo nizali.

"Vidim momka koji je siguran u svoju muškost.", "Moja baba ima istu haljinu.", "Ovo je ono što zovemo pravim muškarcem.", "Super ti stoji, kao Herkulesu!" glase samo neke od reakcija podrške za momka koji je, kako su mnogi naveli, samo tražio spas od vrućina.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.