ZLATNI PESAK, PLAVA VODA, LEŽALJKE: Svi BULJE u FOTKU PLAŽE, da li je moguće da se OVO nalazi u Srbiji?! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Promo

ulaz je besplatan

ZLATNI PESAK, PLAVA VODA, LEŽALJKE: Svi BULJE u FOTKU PLAŽE, da li je moguće da se OVO nalazi u Srbiji?! (FOTO)

Nije more, ali ispunjava sve kriterijume - složiće se mnogi

Objavljeno:

Nema razloga da se odreknemo uživanja na plaži, iako možda ne uspemo da odemo na more ove godine, a naročito ukoliko se zaputimo na jednu obalu sa sremske strane, koja odaje utisak najuređenijih letovališta sveta.

Reč je o plaži popularno nazvanoj Brioni, a nalazi se u Sremskoj Mitrovici.

Na Tviteru se pojavila fotografija popularne plaže koja izaziva nevericu da je takav prizor moguć, a da nije morski. Zlatni pesak, uredno poređane bele ležaljke i plava voda, prosto ostavljaju bez daha.

Iako je pojašnjeno da je boja vode malo dorađena na slici, jer "ne mre biti rečna voda tako plava, pogotovo ne u ravnici ali pesak jeste takav. Lepo uređena, sa spasiocima, lekarima".

Brojni sadržaji sportsko-rekreativnih i ugostiteljskih objekata dovoljan su razlog da ovo kupalište bude sve posećenije. Jedna od najlepših plaža u Srbiji nudi bogat sadržaj i za odrasle i za decu.

Na plaži se ne naplaćuje ulaz i mogu da je koriste svi stanovnici grada i okolnih naselja. Pored plaže koja može da primi i do 5.000 ljudi, ovde su izgrađeni i tereni za fudbal, odbojku i košarku, kao i nekoliko restorana i kafića. Tokom dana postoji spasilačka ekipa koja brine o kupačima kao i dežurna lekarska služba.

Nije more, ali ispunjava sve kriterijume - složiće se mnogi.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.